Sve spremno za promociju u Humskoj, otkriveni i preostali detalji oko pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2018.
22:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Navijači Partizana ga nestrpljivo iščekuju...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Ako se neki čudesni preokret ne dogodi u poslednjem trenutku, reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš biće novi napadač Partizana.

O ovom 26-godišnjem momku smo pisali u više navrata prethodnih dana, a ''Novosti'' su večeras otkrile i preostale detalje kada je u pitanju njegova saradnja sa Partizanom.

Planirano je da Rikardo Gomeš u četvrtak doputuje u Beograd, a da već u petak bude održana njegova zvanična promocija. Pomenuti list navodi da će Gomeš sa Partizanom potpisati ugovor na tri godine, a kada je u pitanju njegova godišnja zarada, spekuliše se sumom od 200.000 do 250.000 evra.

Još jedan bitan detalj u celoj priči je i to da Gomeš gotovo sigurno neće prisustvovati početku priprema Partizana u ponedeljak, jer će zbog nedavnih obaveza u reprezentaciji svoje zemlje dobiti nešto duži odmor.

Prema ovim informacijama, Gomeš bi trebalo da se treneru Đukiću stavi na raspolaganje najkasnije do 21. juna, kada će crno-bela ekspedicija krenuti put Slovenije na pripreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 07.06.2018
08:18

Zasto me ne cudi sto je opet odlozeno...

avatar
Pedja84
Thursday, 07.06.2018
05:03

Ali ovo duzi odmor, alo bre dolazi pa se odmaraj uz ekipu. Da ne bude posle, izgubio pasos ili avion nece da se "digne" i te p.m

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 07.06.2018
14:22

Samo da ne bude kao Leonardo onda...