Sve počelo 1986. danas nema popusta, Grci u Beograd dolaze po "proleće"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.10.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Tamošnji mediji veliku pažnju posvećuju bratskom odnosu navijača, ali teren je nešto sasvim drugo, po njima, danas bi mogli mnogo da dobiju na "Marakani". Nema nikakvih tajni...

EFE/Panagiotis Moschandreou
EFE/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Nema nikakvih tajni. Naime, zbog Marka Marina, ali i Vladana Milojević, Zvezda i Olimpijakos se odlično poznaju. Grčki mediji u prvi plan ističu prijateljstvo i način na koji su dočekani navijači Olimpijakosa, ali kažu da je ova utakmica poput finala za evropsko proleće.

Grci smatraju da bi, ako ostanu neporaženi na "Marakani" imali dobre šanse da nastave takmičenje, makar u LE, a da bi pobedom možda mogli i da se bore za nokaut fazu Lige šampiona.

Olimpijakos isključuje poraz, smatraju da imaju bolji tim od Zvezde, sa druge strane, dugo nisu ni izgubili pa samopouzdanje raste.

Neki listovi ističu u prvi plan istorijat odnosa "Delija" i navijača Olimpijakosa, počelo je 1986. kada je Zvezda igrala u Evropi protiv Panatinaikosa, a Grci su za vreme sankcija gostovali na "Marakani".

Trener Martins neće menjati tim koji pobeđuje, dakle izvešće isti sastav kao i protiv Totenhema na debiju u Ligi šamapiona, Valbuena će imati slobodnu rolu, a napad će predvoditi Španac Gerero, bivši igrač Leganjesa.

Optimizam Grka diže činjenica da su prvi na tabeli posle više od godinu dana, jasno je da žele da vrate primat u grčkom fudbalu.

Mediji upozoravaju da će biti teško, da je atmosfera vatrena, ali i da Olimpijakos ima više iskustva u ovakvim mečevima. U svakom slučaju, bez obzira na prijateljstvo, na terenu Grke čeka pakao...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 01.10.2019
13:22

Neka i Zvezdina pobeda bude u prijateljskoj atmosferi na stadionu.

avatar
Red Demon
Tuesday, 01.10.2019
12:39

ovaj na slici izasao pravo iz banke Spanije.