Sve osim tri boda je haos, Mirković doneo dobre vesti od medicinskog tima

Autor: Beta Beta
subota 24.11.2018.
12:46
Izvor: Beta

Zoran Mirković pred meč protiv Dinama, Partizan je veliki favorit za njega.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećem meču protiv Dinama i istakao da su svi igrači zdravi i spremni za tu utakmicu.

"Dobro smo se pripremili, svi igrači su na raspolaganju, svi su zdravi... Mi smo favoriti, ne bežimo od toga. Očekujemo jednu dobru utakmicu i naravno pobedu", rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana dočekuju sutra ekipu Dinama iz Vranja u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli domaćeg šampionata sa 33 boda, dok je Dinamo na poslednjem mestu sa samo sedam osvojenih bodova.

Na pitanje novinara da li "svi su zdravi" znači da je spreman i Danilo Pantić, Mirković je odgovorio: "Procena medicinske službe je da su svi zdravi. To je za mene gotova stvar".

Partizan se u prethodnim utakmicama nakon reprezentativne pauze mučio, pa je novinare zanimalo da li se Mirković plaši nečeg sličnog i sutra.

"Imali smo četiri-pet dana da smo svi na okupu, to se prvi put desilo... Ne želim da razmišljam da može da se desi nešto nepredviđeno", rekao je Mirković.

Govoreći o ekipi Dinama, Mirković je naveo da je reč o čvrstoj i disciplinovanoj ekipi.

"I u prvom delu prvenstva su nas dosta namučili. Igraju čvrsto, disciplinovano, napred imaju tri brza igrača... Nećemo imati lak zadatak, da se ne zavaravamo oko toga", rekao je Mirković.

Na klupi Dinama u sutrašnjem meču neće biti trenera Dragana Antića koji je suspendovan. Novinare je zanimalo i šta trener Partizana misli o verbalnom deliktu.

"Mi treneri smo u nezgodnoj situaciji, postoje tabu teme o kojima ne sme da se priča. Možda bi trebalo da imamo svoj glas, ali ne znam dokle bi to posle otišlo. Ne znam šta bih vam rekao oko tih stvari", rekao je Mirković.

Utakmica je na programu sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
14:04

Dzabe ta suspenzija kad sad i njegov zamenik laje protiv nas i prica teske gluposti. Inace, osim pocetnih nekoliko partije, Zakaric nista narocito nije pokazao i nije za nista vise od igraca koji bi bio zahvalan u nekoj rotaciji...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 24.11.2018
15:29
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 24.11.2018
13:57

Ne dajte da vas zavaraju 7 bodova Dinama jer bi Dinamo imao možda i svih 13 da ih nisu oba puta pokrali protiv zvezde.

avatar
Gogi-11
Sunday, 25.11.2018
13:58

Druze idi po gunj i vunene carape zima ce biti ostra i tajace dugoooo... a ako vam je bas zao dinama daj te mu bodove vama i onako nece trebati za sredinu moze i bez ova tri