Sve o žrebu - Koga danas želite Zvezdi, Partizanu i TSC-u?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2020.
09:26
Izvor: Sportske.net

Samo dan pošto je Zvezda saznala svog prvog rivala na putu ka Ligi šampiona, danas novi žreb, ali za oba takmičenja.

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Za razliku od Vojvodine, koja mirno čeka drugo kolo klvalifikacija za Ligu Evrope i čije ime danas nije u ''šeširima koji sreću dele'', Crvena zvezda, Partizan i TSC će saznati svoje rivale.

Zvezda je u kvalifikacijama za Ligu šampiona juče već dobila svog prvog rivala, to je Evropa sa Gibraltara, a danas u podne počinje žreb za drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

Preneli smo sinoć, ali da podsetimo, da je sada spisak Zvezdinih rivala znatno kvalitetniji i atraktivniji. Zvezda je smeštena u podgrupu 3 kao nosilac i njeni potencijalni rivali su: Midtjiland (Danska), kao i pobednici mečeva prvog kola kvalifikacija Šerif (Moldavija) - Fola Eš (Luksemburg), Konahs Ki (Vels) - Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija) - Tirana (Albanija).

Midtjiland je već na prvi pogled rival za izbegavanje, a vama ostavljamo do početka žreba da izaberete od preostalih opcija šta bi bilo najbolje za Zvezdu.

U kvalifikacijama za Ligu Evrope danas će biti obavljen žreb prvog kola, a početak je zakazan za 13 časova. Partizan je u podgrupi 12, kao nosilac i njegovi mogući rivali su rumunski Botošani, kao i dve ekipe iz Letonije - Valmijeda i RFC Riga.

Trener Partizana Savo Milošević sinoć je posle pobede nad Javor Matisom dva puta komentarisao današnje potencijalne rivale i kao najtežeg izdvojio Botošani. Nadamo se da će crno-beli danas imati više sreće.

Među nosiocima je i debitant na evropskoj sceni, ekipa TCS-a, koja se nalazi u podgrupi 14. Potencijalni rivali ekipe iz Bačke Topole su: Sumgajit (Azerbejdžan), Petrohub Hincesti (Rumunija), Noa (Jermenija) i Lokomotiva Tbilisi (Gruzija).

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 25. i 26. avgusta, a mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope zakazani su za 27. avgust.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
11:07

Zvezdi nije bitan protivnik jer za sve ove je prejaka. Sto se tice ljepih, to su protivnici njegovog renomea koga god da dobije na zrebu isto je. TSC-u bio dobar protivnik ovaj tim iz Gruzije.

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 10.08.2020
09:53

Ako se plašimo danaca onda nismo trebali ni da učestvujemo

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
11:08

I to sto kazes, mi se plasimo drugih umesto da se drugi plasi nas.