Sve o promociji Partizanovih dresova, spremne tri garniture!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.07.2018.
20:36
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Korak napred u odnosu na prošlu sezonu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na ovu temu je za klupsku televiziju danas govorio direktor marketinga Partizana Predrag Vujović, koji je najpre potvrdio da će biti predstavljene tri garniture dresova, a onda i objasnio zbog čega će se promocija obaviti u pozorištu ''Duško Radović'', u ponedeljak od 20 časova.

''Produžili smo uspešnu saradnju sa Najkom. Nismo hteli da pravimo veliku promociju i pompu, hteli smo da spojimo istoriju, umetnost, da to bude u pozorištu 'Duško Radović' gde je i mladost, znamo svi koliko je Duško Radović voleo Partizan i navijači će moći da vide kako ti novi dresovi izgledaju.

Odmah sutradan ti dresovi će moći da se kupuju u 'Crno-belom butiku', kao i objektima koji su za to predviđeni.

Poenta je da ozbiljne kompanije, kakva je ''Najk'', koji god klub uzmu u razmatranje, već u septembru ili oktobru razmišljaju o sezoni koja kreće narednog juna.

Sada smo sve uradili planski i mislim da će logistički biti mnogo bolje nego prošle sezone, jer smo naučili kako radi ''Najk'' i verujem da će naši navijači biti zadovoljni i samim dresom, kao i onim što će ekipa uraditi u tim dresovima'', istakao je Vujović.

Prva utakmica u kojoj će ekipa Partizana zastupiti u jednoj od tri nove garniture dresova biće odigrana u Nikšiću 12. jula od 20:15h, kada će crno-beli gostovati ekipi Rudara u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke