"Sve je u Zvezdinim rukama, ali da sam pogodio protiv Totenhema..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.11.2019.
09:30
Izvor: Sportske.net, Kurir

Napadač "crveno-belih" još uvek žali za velikom šansom.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nije Milan Pavkov uspeo da se ponovo upiše u strelce na još jednom velikom evropskom meču.

Njegov zicer iz 22. minuta protiv Totenhema (0:4) se mnogim navijačima Crvene zvezde i dalje mota po glavi, a napadač u intervjuu za Kurir i dalje žali za tom prilikom.

"Ne znam šta sada reći posle svega... Želeo sam najbolje, hteo sam da dam gol. Mnogo mi je žao što nisam zatresao mrežu Totenhema. Ko zna kako bi se utakmica završila da sam pogodio", smatra fudbaler "crveno-belih".

Da li bi taj pogodak promenio ishod meča?

"Za tako nešto bilo je potrebno da našeg protivnika ne ide, da ih neće, a njih je juče baš išlo i sve ih je htelo. Skoro svaku šansu pretvorili su u gol. Verovatno, da sam ja pogodio u tom trenutku, ishod bi bio drugačiji. Štaviše, ubeđen sam. Ali..."

Zvezdi sada predstoji bitka za treće mesto.

"Sve je u našim rukama. Imamo utakmicu protiv Bajerna da odigramo kod kuće. Videli smo da protiv bilo koga možemo da igramo na Marakani. Ali još su te utakmice daleko. I ona protiv Bajerna i ona u Atini s Olimpijakosom", istakao je napadač.

Pavkov je morao da izađe sa terena zbog povrede skočnog zgloba, ali iako ga čeka pauza od tri nedelje nije u pitanju ozbiljna povreda.

"Dobro sam, distorzija zgloba je u pitanju. Ovi pregledi dosad kažu da ništa nije puklo, na svu sreću. Bol postoji, ali mi je bolje. Još samo da odradim magnetnu rezonancu, da vidimo pravo stanje stvari, pa da znam šta mi je činiti i kako se lečiti", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 08.11.2019
18:12

Da si pogodio završilo bi se 1:4 jer od početka do kraja niste ništa promenili u igri - bunker 90 minuta.

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 08.11.2019
16:40

Da si dao bar jedan od moguća 2, 6. Novembar bi stvarno bio Pavkovdan!

avatar
Dorotej
Friday, 08.11.2019
13:12

Da je moja baba imala točkove, bila bi tramvaj. Daj Milane ne trolaj. Kad si onaj zicer promašio samo što me srčka nije strefila. A šta je bilo, bilo je. Izleči nogu i vrati se što pre.

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
11:31

Ako se (komentator) matic pita, vi ste pobedili 4:0, a u Londonu ste imali sansu na 1:1, Kejn priznao:-D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 08.11.2019
11:17

Jos uvek za sve nas se pita, radovace se na kraju srpska elita.

avatar
Čeki
Friday, 08.11.2019
10:50

Ako budemo forsirali ovu taktiku, kombinovanu sa malokrvnošću u našoj igri, možemo samo da licitiramo koliko ćemo golova primiti. Jer, čak i protiv Totenhema kad bismo vršili presing na njih (jako retko smo to radili) oni su izbijali loptu ili pogreše u pasu i imamo dobru šansu za gol. Ali ne, nama ili mentalitet (čitaj malodušnost) ili fizička sprema ili nedostatak hrabrosti ne dozvoljavaju da igramo tako. Pokušamo presing s vremena na vreme i to ne bude loše čak i protiv ovako jakih ekipa, ali ne želimo to da igramo iz nekog razloga.