Sve je prošao, i Ligu šampiona, i Ligu Evrope, i reprezentaciju - sad želi u Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
10:18
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ako Le Talek ode, ko zna šta može da se dogodi na leto, Terzić je već najavio velika iznenađenja u prelaznom roku.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović zbog povrede tetive pauzira već nekoliko meseci, pa ga ovog proleća nismo gledali ni u dresu belgijskog Genta, ni u našem nacionalnom timu.

Znate već da je povreda bila i razlog što mu je zimus propao transfer u francuski Sent Etjen, a videćemo da li će tokom letnjeg prelaznog roka ipak biti nekih promena kada su u pitanju njegove klupske boje.

Sa Gentom ima ugovor do leta 2020. godine, ali njegova želja je potpuno jasna i izneo ju je u intervjuu za 'Alo Sprint'.

Posle svega što je postigao u dosadašnjoj karijeri, 28-godišnji štoper ima još jednu veliku želju - da zaigra u Crvenoj zvezdi, čiji je veliki navijač. Pauzu zbog povrede iskoristio je za dolazak u Beograd, a crveno-bele je bodrio i u 157. večitom derbiju.

''Ako govorimo o nekim fudbalskim snovima, ja sam ih sve ostvario. Sem jednog - da debitujem za prvi tim Crvene zvezde! Igrao sam Ligu šampiona, Ligu Evrope, nastupao u jednoj od najjačih liga na svetu, član sam reprezentacije Srbije, ali Zvezda je nešto posebno'', izjavio je Mitrović.

Crveno-beli su prošlog leta napravili pun pogodak angažovanjem naših internacionalaca iz inostranstva, poput Pešića, Savića, Babića, zatim crnogorskog reprezentativca Stojkovića, pa kanadskog Borjana...

To će biti Zvezdin recept i za ovo leto, a ono što nije poznato jeste da li se i Mitrovićevo ime nalazi na spisku želja crveno-belih. Njegov stav je potpuno jasan.

''Zvezda je moja velika ljubav. Možda u ovom trenutku nije realno, ali to ostaje moja želja. U Zvezdu su počeli da se vraćaju igrači s internacionalnim iskustvom i to govori o tome da se u klubu ponovo ozbiljno radi. Čim je počelo kvalitetno da se skautira, da se dovode dobri igrači, isplivao je kvalitet''
, poručio je Mitrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milosct
Wednesday, 25.04.2018
11:21

Bolje da vratimo M'bodja nego da dovodimo Mitrovica

avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 23.04.2018
14:55

Bolje da zadrzimo Le Taleko nego da dovodimo ovog Mitrovica.

avatar
Sunday, 22.04.2018
12:27

Играч за неку солидну екипу у Суперлиги Србије ! Звезда ако га доведе биће на губитку !

avatar
ruud gullit
Sunday, 22.04.2018
11:18