Sve je poznato, Zvezda i Partizan su ponovo tamo gde svi žele da ih vide!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2018.
13:29
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

I poslednja nedoumica je rešena.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Sledeća nedelja mogla bi da bude istorijska za srpski klupski fudbal, jer postoji šansa da dve naše najbolje ekipe, Crvena zvezda i Partizan drugu sezonu uzastopno zaigraju u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Razlika u odnosu na prošlogodišnji plej-of kvalifikacija je što Zvezda ima priliku da se izbori za svoj prvi plasman u Ligu šampiona, a Partizan će preko Istanbula pokušati ponovo da se domogne grupne faze Lige Evrope.

Ranije smo već objavili da će RTS direktno prenositi utakmicu iz Salcburga, u sredu od 21 čas, gde će Zvezda pokušati da overi plasman u evropsku elitu.

Bilo je neizvesno ko će prenositi revanš meč Bešiktaša i Partizana, a danas je i ta dilema otklonjena.

Kako je danas preneo portal ''Mozzartsport'', pozivajući se na informacije iz RTS-a, u četvrtak ćemo na Javnom servisu gledati i crno-belo veče, odnosno, biće direktno prenošena i Partizanova utakmica iz Istanbula koja se igra u četvrtak od 20 časova.

Znate već da je tokom leta bilo dosta promena u vezi TV prenosa naših fudbalskih predstavnika u kvalifikacijama, tri televizije su se smenjivale u prenošenju utakmica, ali sada kada će pasti konačna odluka o sudbini naših predstavnika na evropskoj sceni, RTS ponovo preuzima primat, na zadovoljstvo najvećeg broja ljubitelja fudbala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 25.08.2018
16:28

S obzirom na rezultate u poslednjih 20 godina i 8LE kao i 2LS sto je činjenica koja govori da je partizan klub koji je jedini vukao srpski fudbal.....da li postoji mogućnost da se slučajno makar jednom u nabrajanju prvo pomene partizan......ali jednommmm

avatar
Čeki
Saturday, 25.08.2018
15:17

Preuzimaju primat jer, kao sto su mnogi rekli, kupili su deo paketa za LS (sreda i to praktikuju godinama) i LE pa sticajem okolnosti prenose ove meceve.

avatar
C.F.C
Saturday, 25.08.2018
14:33

Ali mi u u R.S. savki put kad je prenos utakmice na Rts-u blokira se utakima zasto ?

avatar
Srpska dijaspora
Saturday, 25.08.2018
15:10

Zato što su ovi sa RTS-a zaštitili autorska prava i dozvolili samo u Srbiji da se gleda utakmica. Generalno, pola programa RTSa i čitav sportski program je blokiran kod nas u BiH. Jedino što mogu da čujem je skočko-skočko-tref-tref i "I tako..." iz jednog sela kraj Moravu...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 25.08.2018
15:29

To je vec pitanje operatera , uostalom pduvek se blokiraju svi sportski prenosi kako na rts tako i na hrt jedino ako ti rtrs prenosi

avatar
Edgar
Saturday, 25.08.2018
14:20

utakmice gde se nasi timovi bore za Evropu ili su u evropi moraj se prenositi na Javnim servisima nebitno bilo to prvo kolo kvalifikacije za LE ili Finale LŠ. moraju omoguciti svim gledaocima iz Srbije gledanje tih mečeva.

avatar
Markyc
Saturday, 25.08.2018
18:09

Sve ja tebe razumem brate ali ovo nije vreme komunizma kada su se prema moralnim principima odredjivale cene najosnovnijih stvari itd.(npr: helb ne moze da bude skuplji od ceslja za kosu). Danas je svet malo drugaciji i sve je surovo, a realnost je da taj prenos mnogo kosta. Tako da nazalost ja mogu samo da ocekujem u nekoj buducnosti da nista od toga nece prenositi rts vec sportklub i arena. Pozz.