Sve je jasno - Nemanja Radonjić ima poruku za navijače!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
00:13
Izvor: Sportske.net

Sve je rekao u nekoliko reči.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

U jeku velikog Zvezdinog slavlja u Salcburgu, Nemanja Radonjić oglasio se na Instagramu jasnom porukom u vezi njegovog transfera u Marsej.

''Vratiću se kad-tad'', poručio je on navijačima Crvene zvezde.

Dakle, izvesno je, i poreed plasmana crveno-belih u Ligu šampiona, on odlazi u francuski Marsej koji je za ovaj transfer izdvojio oko 12 miliona evra, od čega bi 60 posto trebalo da ide Zvezdi, ostatak Romi (15%), Radonjiću i njegovom menadžeru (25%), mada su se prethodnih dana pojavile i informacije iz Italije kako će Rimljani navodno inkasirati čak tri miliona evra.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 30.08.2018
09:09

Ne znam kad mi je bilo zao nekog igraca sto odlazi kao sad Radonje. Covjek je top klasa, kad uzme loptu stvarno ocekujes da vidis nesto ekstra. Imali smo majstore kako sto su Lazovic, Katai ili Grujic, pa i Kanga, ali ovakvog ne, i njega sasvim sigurno ne mozemo nadoknaditi.

avatar
Real Only
Thursday, 30.08.2018
13:50

U pravu si, kad uzme loptu i krene mislis sad ce da udje sa loptom u gol, a on ustvari ili pogresno doda, ili je izgubi, ili sutne iz neke nemoguce pozicije. To se desava jer nema fudbalske inteligencije. A ovo uporedjivanje sa Kataijem je nesto najsmenije sto sam procitao. I doveli ste Kafua, 10 puta boljeg igraca, videces.

avatar
Real Only
Friday, 31.08.2018
12:30

Od 5, 4 upropasti, znaci od 10, 8 upropasti. I tebi je to dobro? Ima tu brzinu i nista vise, ali bukvalno nista vise sto je potrebno. Predispozicije strasne da postane veliki igrac i sve moze da se trenira i da se nauci, ali glava tesko. Eto njega nazad za 2 do 3 godine videces.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 30.08.2018
22:58

Jeste, od 5 sansi 4 upropasti, ali zato kad zalomi iz svoje polovine i da gol sjetis se zbog cega gledas fudbal. Katai je majstor, ali drugaciji tip, ovako brzog i mocnog igraca Zvezda nije imala odavno. Kafua se sjecam iz Ludogoreca, slican tip igraca, vjerovatno jeste bolji, ali... Veliko je pitanje kako ce se uklopiti, vec je dostigao svoje najbolje dane, ne treba od njega ocekivati nesto sto vec nije pokazao, a i nije nas :) Prije svega mislim nije Srbin, a nije ni Zvezdin igrac. Radonja kad se rijesi tih bubica od njega sigurno mozemo ocekivati jos vise. Nadam se da ce uspjeti u Marseju, i zbog reprezentacije, treba nam jedan takav.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 30.08.2018
00:47

50% Zvezdi, 25 % Romi, 25 % Radonjiću i menadžeru. Tako se i pisalo kada je potpisao ugovor...

avatar
mm20
Thursday, 30.08.2018
00:26

Majstori, ovakvu ekipu momaka, zvezdaša, ne moze covek da ne voli. Al stvarno, kakvo srce imaju, posle dva gola u najgore vreme, skidam kapu i naklon do poda. Alal vera. A Milojevic, ma IKONA!