Sve je jasno - i startna postava i Zvezdin recept za pobedu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.02.2018.
11:07
Izvor: Sportske.net

Svojim nastupima u dosadašnjem toku Lige Evrope, Crvena zvezda je pokazala da nikog ne treba da se plaši, tako je i danas pred večerašnji dvoboj u ledom okovanoj Moskvi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde već su ostvarili ogroman uspeh ove sezone na evropskoj sceni, od prvog kola kvalifikacija stigli su u šesnaestinu finala Lige Evrope, ali utisak je da to nije krajnji domet sjajne Milojevićeve ekipe.

U Moskvu su došli bez rezultatske prednosti iz Beograda, prvi meč je završen bez golova, ali Zvezda je i u tom susretu pokazala ono što ju je krasilo i tokom jeseni - neprobojnu odbranu, brze kontre, uz nekoliko ozbiljnih prilika pred protivničkim golom.

Podsetimo, Zvezda nije primila gol u poslednje četiri utakmice u Ligi Evrope (Arsenal, BATE, Keln, CSKA), a Milan Borjan je poslednji put savladan još 19. oktobra, kada su ''Tobdžije'' srećno došle do trijumfa u Beogradu od 1:0.

Jasno je da će to biti Zvezdin recept i za večerašnji duel koji počinje u 18 časova na moskovskoj VEB Areni, uz nadu da će napadači bar jedom savladati iskusnog Igora Akinfejeva.

Kada je startna postava u pitanju, ne bi trebalo nikakvih dilema da bude. Ričmond Boaći zbog povrede nije ni otputovao u Moskvu, pa je za očekivati startnih 11 kao i za prvi meč u Beogradu.

Tu postavu možete da vidite u prilogu, a sa tribina će je bodriti i oko 1.500 navijača Crvene zvezde koji su rano jutros otputovali za Moskvu, a očekuje se dolazak i navijača moskovskog Spartaka, koji bi takođe trebalo da podrže beogradske crveno-bele.

Jedino što i dalje pomalo brine, jeste veliki temperaturni minus, ali sinoć su fudbaleri Crvene zvezde uspešno i u odličnom raspoloženju odradili trening, pa smo uvereni da će takva atmosfera biti i nešto posle 20 časova, kada bude završena utakmica u Moskvi.

Srećno, Zvezdo!

sastav


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KianyRiws
Wednesday, 21.02.2018
17:29

Samo hrabro i nek vam je sa srecom!!!!

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 21.02.2018
16:14

bice tesno bice 2:0 za cska

avatar
Strahinja
Wednesday, 21.02.2018
13:51

Hrabro samo hrabro. Zadajmo im poslednji udarac...

avatar
Pixi G0L iz kornera
Wednesday, 21.02.2018
13:21

Veceras u Moskvi Zvezda veliku bitku ce da bije za cast i ponos svoje majke Srbije. Napred Zvezdo, napred Institucijo.

avatar
Nenad Šmigić
Wednesday, 21.02.2018
13:01

u boj krenite junaci !!!!

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 21.02.2018
12:31

Pitanje za Sportske,posto pretpostavljam da imate programera/e koji su vam napravili sajt i koji ga odrzavaju,jel mozete videti sa njima da ubace ogranicenja u vidu zabrane psovki na svim jezicima i na satrovackom,kao i pominjanja politike,vere,rase,itd. pa da se ne ceka na odobravanje komentara,nego da isti odmah budu odobreni,dobro vama,dobro nama.

avatar
Thursday, 22.02.2018
09:52