Sve izvesnije - Ovako će izgledati Zvezda protiv CSKA!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.02.2018.
09:01
Izvor: Sportske.net

Nakon svega viđenog do sada i u nadi da neće biti povreda do kraja pripremnog perioda, očekujemo da ovakav sastav Crvene zvezde izađe na megdan ekipi CSKA.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda se trenutno nalazi na pripremama u Antaliji, obavljaju završni deo pred velike izazove koji ih očekuju u nastavku sezone.

Prvi veliki izazov je i najteži. CSKA je ekipa koja dolazi u Beograd, a da li će se igrati sa ili bez prisustva publike, saznaćemo danas ili sutra kako nam je nagovešteno u klubu.

Ima problema za Vladana Milojevića, Frimpong je povređen od utakmice protiv Dinamo Bresta, a juče se u meču protiv Sileksa povredio Ričmond Boaći. Povreda je takva da će fudbaler iz Gane morati da propusti prvi meč, verovatno i drugi, što će biti veliki hendikep za ekipu Crvene zvezde koja je rešila da ne proda ovog fudbalera.

Još jedan problem jeste odlazak standardnog fudbalera koji je igrao iza napadača, Gelora Kange. On je juče potpisao za Spartu iz Praga, zamena nije dovedena, ali daleko od toga da je nema. Biće to Nenad Krstičić, koji je svojevremeno i igrao na toj poziciji i daleko od toga da mu je strana.

Tehnika mu je izuzetna (nije ga Borjan slučajno izabrao u ekipu za mali fudbal), jedan je od tehnički najobučenijih fudbalera lige, potreban je samo period uigravanja sa ostatkom tima, a svi se nadamo da će to biti na vreme, za utakmicu protiv CSKA.

Nema dileme ko će biti u samom napadu, Pešić će zameniti Boaćija, ali to nije sve od promena u odnosu na tim koji je najčešće igrao u LE tokom ove sezone.

U ekipi je i Ben, fudbaler koji je veoma eksplozivan i koji je sjajan dribler, koji ima odličnu levu nogu i koji može da pomogne ekipi Vladana Milojevića, što je i dokazao na pripremama. On će po desnoj strani, Radonjić standardno po levoj.

Uostalom, evo kakav sastav očekujemo da istrči u meču protiv CSKA.

Crvena zvezda

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Thursday, 01.02.2018
19:27

kad se vrati boca sa dva spica igrati

avatar
Thursday, 01.02.2018
14:38

Idioti jedni!Upropastili ste sve!Sada jedino ako malog Adžića gurnete u vatru jer je on dobar i brz igrač jedino je slab u duelu.Krstičić nikako ne može da bude plejmejker jer je prespor!Još ako žalba ne bude uspela...doviđeja prijatno sa Ligom Evrope...

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 01.02.2018
14:10

Odlican sastav. Ocekujem da Pesic nastavi golgetersku seriju, sta vise bolje resenje od Boacija u duelu za CSKA. Ben bi mogao biti malo iznenadjenje za rusku ekipu. Bilo kako bilo, igralo se s publikom ili bez nje, domaci teren je prednost Zvezde. Ocekujem pobedu.nAJDE, IGRAJ I BORI SE, AJDE, SEVEROM ORI SE, AJDE, DO POBEDE SA NAMA TI!!!

avatar
yboyka525
Thursday, 01.02.2018
11:43

Nema filozofije puno. Ben ce biti ofanzivniji od Srnica,a Krsticic defanzivniji od Kange. Iskreno sam navijao da ode Kanga iako cenim njegovu igru,I znam da cemo tesko pronaci takav tip igraca koji toliko trci,vraca se nazad,ide napred. Ipak sam vise za domacu skolu. Iako bih voleo da prodjemo CSKA,sumnjam u to,a ako stvarno ne prodjemo,voleo bih da se Donald preseli na klupu,na njegovo mesto ubaciti Racica,ispred Adzicu dati sansu na Kanginom mestu,umesto Taleka Babic I Frimpong.Boacia forsirati maksimalno kad je vec ostao da dize sebi cenu,inaravno Ben sto vise u vatru da ulazi u formu za LS :)

avatar
НЕМАЊА
Thursday, 01.02.2018
11:43

Potpuno ocekivano, to je najjaci sastav koji imamo s obzirom da je Boaci povredjen, samo Boaci umesto Pesica i to bi bila najjaca ekipa.

avatar
Mangus
Thursday, 01.02.2018
11:07

U ovom trenutku najbolja ekipa. Nadam se da ce se Bocko oporaviti do utakmice, ali mozda je i bolje da Pesic bude na terenu, manje prilika mu treba

avatar
Milan_89
Thursday, 01.02.2018
11:05

Sad ce svima biti jasno koliko je kanga usporavao igru i davio loptu

avatar
Sasha_Voj
Friday, 02.02.2018
04:32

Jeste al je isto jednim potezom rešavao sve. Puno grešaka al takvog borca i poznavaoca igre će mo teško naći

avatar
Al(a)din
Thursday, 01.02.2018
10:25

Ne bi ovo bilo lose