Sve duži spisak Zvezdinih potencijalnih pojačanja, dva nova imena na listi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.12.2019.
21:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezda će zaista kupovati u Superligi?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Preneli smo danas da je Crvena zvezda pokazala interesovanje za talentovanog defanzivnog vezistu Vojvodine Mirka Topića, ali on nije jedini superligaški fudbaler koji je ''na oku'' čelnicima srpskog šampiona.

Večeras su stigle nove informacije o Zvezdinim potencijalnim zimskim pojačanjima, prenele su ih ''Novosti'' i prema njihovim saznanjima, srpski šampion namerava da kupuje i u niškom Radničkom, ali i u Voždovcu.

Kada je u pitanju superligaš iz Niša, Zvezda je pokazala interesovanje za mladog reprezentativca Nikolu Čumića, odličnog krilnog fudbalera, koji je ove jeseni jedan od najboljih igrača Radničkog.

Pomenuti list navodi da u Zvezdi užurbano rade na dogovoru sa Radničkim, kako se ne bi ponovio ''slučaj Ranđelović'', kada je i pored interesovanja srpskog šampiona krilni fudbaler Radničkog završio u Olimpijakosu.

Istovremeno, crveno-beli prate i igre fudbalera Voždovca, Litvanca Justasa Lasickasa. Ovaj momak ima 22 godine, može da odgovori zadacima i na beku i na krilu, ali njegovo dovođenje će zavisti od toga ko će od stranaca otići ove zime sa ''Marakane'', s obzirom na Zvezdin višak stranaca za superligaške mečeve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.12.2019
14:59

Alo bre kakav Čumić. Da li je neko Čumića gledao prethodnih godina dok je igrao za Metalac i još pre toga. Daćete minimum 300000 eura za njega a bar 5 boljih imate u Grafičaru ili mlađim kategorijama. Pamet u glavu ne ponavljajte greške ranijih godina kada ste zbog jedne dobre utakmice igrače plaćali 400000 eura a onda niste mogli da ih se otarasite.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 02.12.2019
22:36

Lasickasa bi mogao i u Partizan, na desnom beku samo Miletić...

avatar
petar000
Monday, 02.12.2019
23:40

Nece, oni ce prvo pokupovati sve sto moze da zalici na fudbalera iz nase lige, to ce se desiti prvog dana prelaznog roka, a onda ce kupovati ono sto im stvarno treba. A ove ce koje sad pominju i o kojima se pise rasporediti po raznim klubovima u Srbiji. tako da Partizan nema nikakve sanse to da kupi, osim ako ne resi da pretplati svakog od tih igraca. Sad ces da vidis kad nama za te igrace budu trazili po pola miliona, a onda ce svi preci u Zvezdu za plafon 200 hiljada. Partizan ne moze da kupi nikog a da taj neki nije ogroman navijac Partizana i da preti prestankom bavljenja fudbala, tako je bar poslednje dve-tri sezone.

avatar
babaroga
Tuesday, 03.12.2019
16:22

Imate vi iskustva iz kosarke, samo treba da prenesete na fudbalske terene. A sta, vec ste to radili sa toletom? Nista onda.

avatar
nemam pojma
Tuesday, 03.12.2019
14:17

Slažem se, mada bi najbolje bilo da Partizan ni ne kupuje najbolje igrače iz ostalih prvoligaša (zvanim cinično superligašima). Drugo, da ne prepušta olako odlične igrače za DŽ drugim klubovima. Treće, da se pojačava iz omladinske škole i dalje i povratnicima većeg kvaliteta. I dalje naglašavam da su Obradović i Rukavina prava pojačanja za Partizan, uz Jojića i Škuletića. Rešiti se dvojice crnogoraca, novopridošlih i ovog napadača koji se nije pokazao da poseduje kvalitet za Partizan.Iz domaćih klubova uzimati talente, kadetske i omladinske reprezentativce.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 03.12.2019
02:30

Dobro, možda ovaj Litvanac skonta da Partizan ima 4 stranca, CZ 7 i još da ima 2 desna beka, pa da će lakše zaigrati u Partizanu, nego u CZ, možda se on bude vodio sportskim motivima, a možda ga Voždovac proda u inostranstvo, a verovatno će biti kako si ti napisao...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
22:27

Pošto su spucali 30M € prepun preplaćenih igrača okreću se svojim filijalama koje će im opet poklanjati igrače za po 150 000 - 300 000 €. Gledam zvezda - voždovac i kod tog prvog gola upravo Lasickas ostavlja Marina, kažem sebi, nemoguć da stranac, kad ono...hahaha. Kuzman Babeu je u svom intervjuu najkonkretnije objasnio ono što sam i sam čuo od jednog bivšeg igrača zvezde šta zvezda traži od igrača s kojim pregovara, a koji igra i dalje za drugi klub na utakmici protiv zvezde. Rebus Lasicki vs Marin je ovom vešću upravo rešen. Samo nastavite tako, doćiće vreme kada će se pitati oni koji vas sada posmatraju.

avatar
deki trbic
Monday, 02.12.2019
22:27

Bolje prvo da prodaju ove nagomilane strance a ne da dovode igrace...sta radi uprava, gde su igraci iz omladinskog pogona?

avatar
barbaroga
Tuesday, 03.12.2019
00:44
avatar
Raky_b
Tuesday, 03.12.2019
09:27

Evo stizu omladinci iz drugih klubova