Sve duži spisak Zvezdinih mogućih pojačanja na mestu štopera, ko je najnovije ime?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2019.
19:39
Izvor: Sportske.net

Iz dana u dan se u medijima pojavljuje poneko ime koje se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Ono što se za sada sigurno zna, to je da je Crvena zvezda već započela pregovore o transferu Radovana Pankova iz Radničkog iz Niša, obeštećenje bi trebalo da iznosi 300.000 evra uz eventualne procente od naredne prodaje, ali u poslednjih desetak dana vlada zatišje na tu temu, realizacije još uvek nema.

Za to vreme, u medijima se spekuliše i o nekim drugim potencijalnim pojačanjima na mestu štopera.

Juče je glavna tema bio 25-godišnji slovenački fudbaler Luka Krajnc iz Frozinonea, a danas iz grčkih medija je ''lansirano'' još jedno, nama veoma dobro poznato ime.

Navodno, i iskusni štoper Olimpijakosa Jagoš Vuković je ponovo u igri za transfer u Crvenu zvezdu, pogotovo što ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa crveno-belima iz Pireja.

Vuković će u junu napuniti 31 godinu, u Zvezdi je već bio na početku karijere kao omladinac, ali nikako da se slože sve ''kockice'' da i u seniorskoj konkurenciji obuče dres kluba sa ''Marakane''.

I prethodnih godina se najavljivao njegov dolazak u Zvezdu, ali do dogovora nije dolazilo. S obzirom da Vuković sada već ulazi u pozne igračke godine, pitanje je koliko je velika želja crveno-belih da ga sada vide u svojim redovima.

On je ove sezone upisao ukupno 28 nastupa za Olimpijakos u svim takmičenjima, postigao je i tri gola, uz jednu asistenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 21.05.2019
22:27

Neven Subotic je zvezdina bomba.

avatar
Tuesday, 21.05.2019
20:49

Jagos nikako. Svi defanzivci koji su dosli u poznim godinama, zadnjih par sezona su bili potpuni promasaj, od Lukovica preko Martinovica, Pavicevica, Rendulica, Cilinseka, itd. svi su bili u najboljem slucaju ispod proseka cak i za nasu ligu.

avatar
Miloš Šajn
Tuesday, 21.05.2019
22:55

Ne mozes na to gledati tako i porediti ih sa Jagosom...Lukovic je imao tesku povredu,nije igrao dugo,dosao nespreman,Martinovic nije posedovao neki kvalitet,Cilinsek cini mi se nije odigrao nijedan mec za nas,dok se Savo Pavicevic odlicno pokazao.Vukovic je u takmicarskom ritmu,igra,nema povredu,iskusan je i bio bi veliko pojacanje!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 21.05.2019
23:13

Pavicevic promasaj?pavicevic je jedan od glavnih igraca u osvojenoj tituli..lukovic da je imao boljeg pored sebe bio bi bolji,ali za pavicevica nikako