''Svaka čast Aleksandru Stanojeviću na iskrenosti!''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
18:16
Izvor: Sportske.net

Odzvanjaju reči trenera Partizana i njegovog kolege sa klupe Čukaričkog.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je tek u finišu uspeo da slomi otpor Čukaričkog, posle odlične saradnje Jojića i Sume, mladi napadač Nikola Štulić je postigao gol odluke za konačnih 1:0 u korist Partizana.

Odmah posle meča, u izjavi za Arenu Sport, trener Partizana Aleksandar Stanojević je priznao da je i Čukarički večeras zaslužio više.

''Da je bilo 0:0, trebalo je i da bude tako, ali dali smo gol, teško je bilo uz vetar u drugom poluvremenu, kao što je njima u prvom.

Prezadovoljan sam. Imamo mnogo nekih problema, drago mi je da je Štulić postigao gol, nagovestio nešto. Možda nismo zaslužili da pobedimo, ali dobro smo igrali, pokazali smo karakter i eto, pobedili smo'',
istakao je Stanojević.

Trener Čukaričkog Dušan Đorđević je čuo tu Stanojevićevu izjavu i odmah je pohvalio svog kolegu.

''Svaka čast Saletu na iskrenosti. Mi smo u drugom poluvremenu imali par situacija iz kojih smo mogli da damo gol, nismo ih iskoristili, na kraju bljesak igrača kao što je Suma je prelomio utakmicu. Ostaje nam da žalimo za prilikama koje smo imali i da žalimo za bar jednim bodom'' , istakao je Đorđević.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 05.12.2020
20:37

Ne mogu biti sretan u pobjedi, ako je ona rezultat sretnih okolnosti. Ne razumijem kakva je to obrana kojoj svaki protivnik stvori nekoliko zicera, uvijek smo imali vrhunske stopere, sada ni to nemamo.....

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 05.12.2020
22:52

To je odbrana koja je sastavljena za nekoliko nedelja, sva četvorica iz poslednje linije su novi igrači u klubu od kojih je samo 1 prošao pripreme, a opet odbrana koja je primila samo 1 gola na čini mi se poslednjih 6 utakmica.