''Švaba'' Đurđević: ''Veliki bod za OFK, prvenstvo neizvesno!''

Autor: Beta Beta
sreda 29.10.2014.
19:28
Izvor: Beta

OFK Beograd se na najlepši način večeras iskupio za ubedljiv poraz od Čukaričkog proteklog vikenda (0-4). Osvojeni bod u Humskoj protiv Partizana i prikazana igra svakako mogu da raduju pristalice ''Romantičara'' i trenera Đurđevića.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević je, naravno, veoma zadovoljan posle osvojenog boda u Humskoj.

"Kad bih rekao da sam nezadovoljan, ne bih bio iskren. OFK Beograd dugo muku muči s Partizanom, on je dominantan i mislim da jedno 10 godina nismo pobedili. Ovo je veliki bod za nas. Sa mladom i poletnom ekipom smo došli ne da se branimo, već da pokušamo da uradimo nešto više", rekao je Đurđević.

On je kazao da je bio vrlo zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"Model za našu igru je prvo poluvreme. Bio sam vrlo zadovoljan. Partizan je u drugom poluvremenu izmenama doneo tempo. Ovaj bod je veliki podstrek za moju ekipu. Mnogo toga su uradili u prethodnom periodu, ovo je samo potvrda vrednosti", rekao je Đurđević.

On primećuje i da beogradski ''večiti rivali'' više nisu toliko kvalitetniji od ostalih superligaških ekipa.

"Naše prvenstvo je postalo neizvesno. Zvezda i Partizan nisu tako dominantni, drugi klubovi mogu da se nadigravaju sa njima i uzmu poneki bod, i to dovodi do interesantnijeg prvenstva. Naš cilj je isti: da igramo što bolje i da sa što više bodova sačekamo polusezonu", rekao je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke