Sutra je taj dan, UEFA odlučuje o žalbi Partizana

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.08.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Partizan je, kao što već znate, uložio žalbu na odluku Disciplinske komisije UEFA.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zbog rasističkog ponašanja navijača u prvom meču protiv Malatije klub iz Humske je kažnjen dve utakmice igranja u evropskim takmičenjima pred praznim tribinama.

Naravno, Partizan je uložio žalbu na ovu kaznu UEFA, imaju crno-beli svoje argumente i postoji mogućnost da se kazna prepolovi ili da se utakmica protiv Moldea igra uz prisustvo navijača.

Sutra ćemo saznati konačnu odluku UEFA, nadamo se najboljem za Partizan koji baš i nije na glasu u evropskoj kući fudbala.

Partizan je domaćin Moldeu u prvoj utakmici koja se igra u četrvtak u 19 časova, a sedam dana kasnije na programu je revanš u Norveškoj.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marko992
Monday, 19.08.2019
13:19

Utakmica se igra od 21h

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 19.08.2019
13:05

Otkad su CH€ferIN, Laković i Stanković u UEFA-i, UEFA uglavnom samo Partizan konstantno kažnjava u Evropi. Jel kaznio neko Malatiju za koreografiju, ubacivanje flaše i gađanje golmana Partizana? Naravno da nije.

avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 19.08.2019
11:39

Partizan prvu igra kod kuće kvazinovinaru.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
11:35

Samo kad je zvezda na (dobrom) glasu Hahaha Mislis, zbog NAVODNOG rasistickog? Inace, sve i da to nema veze sa rivalstvom, kako to moze da bude rasizam? Da li se mozda misli na boju koze koju imaju Hindusi kao posebna rasa jer postoji poseban narod koji je potekao upravo iz Indije i koji je rastrkan po citavoj Evropi pa i sire, a mislim da i ne moze da bude rasizam kad vredjas nekoga na nacionalnoj osnovi, drugacije se to zove. Ovo je komentar u skladu sa uslovima koriscenja i zelim da bude vidljiv i dostupan javnosti.