Susret na "Marakani" počinje minutom ćutanja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.02.2018.
12:42
Izvor: Sportske.net

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA počeće minutom ćutanja.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Stadion "Rajko Mitić" večeras će biti poprište prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA.

Utakmica se igra u terminu koji nije uobičajen za duele u Ligi Evrope, ali je tako odlučeno nedugo nakon žreba zbog činjenice da šampion Srbije u četvrtak domaćem terenu igra svoj meč eliminacione faze masovnijeg evropskog takmičenja.

Pre početka večerašnje utakmice na našem najvećem stadionu biće održan minut ćutanja u čast žrtvama avionske nesreće koja se u nedelju dogodila u Podmoskovlju.

CSKA je na zvaničnom "Tviter" nalogu podelio sa pratiocima obaveštenje vezano za minut ćutanja jer je očito UEFA dala dozvolu da se u Beogradu oda počast žrtvama stravične nesreće u kojoj je stradalo 65 putnka i šestoro članova posade.

Avion An-148 koji je leteo na liniji Moskva - Orsk srušio se u moskovskom regionu samo nekoliko minuta posle poletanja sa aerodroma Domodedovo.

Utakmica Crvena zvezda - CSKA iz Moskve počinje u 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 13.02.2018
15:40

Ja sam mislio da je gospodin Glogovac u putanju , ali svakako i ova tragedija zasluzuje ovaj gest . Zivot stane u sekundi , zato ga zuvite kvalutetno

avatar
Milan_89
Tuesday, 13.02.2018
14:49

Minut cutanja ZA GLOGOVCA