Surduličani po planu - Uslovi za rad odlični, Dodić čeka novog štopera

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.06.2018.
18:04
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Novi šef struke Radnika Mladen Dodić prezadovoljan je uslovima koje je klub stvorio na startu priprema. Očekuje pojačanja, prioritet je štoper.

FK Radnik
FK Radnik

Povezane vesti

Superligaš iz Surdulice sprovodi prvu fazu priprema za novu sezonu na terenima koji su unapred pripremljeni i koji pružaju igračima odlične uslove za rad.

Pored dva terena sa travnatom podlogom tu je i jedan "veštak", ali i prostor u zatvorenoj hali kao i nova teretana tako da su stvoreni svi preduslovi za realizaciju predviđenog plana priprema.

"Imamo odlične uslove za rad na kojima bi nam mogli pozavideti mnogi. Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim i saradnjom igrača i stručnog štaba, ali i razumevanja ljudi iz uprave kluba. Najbitnije u svemu je da ekipa radi sa puno motiva i ispinjava sve zahteve", kaže trener Mladen Dodić.

Dok novoformirani stručni štab na čelu sa bivšim selektorom mlade reprezentacije Srbije priprema ekipu za iskušenja koja slede u novoj sezoni, klupsko rukovodstvo čini sve da na vreme angažuje adekvatna pojačanja.

"U ovom momentu je najbitnije dovođenje novih igrača u ovim prvim danima prelaznog roka zbog uigravanja sa ekipom. Imamo tu neke momke na probi, a zasad nam je najbitnija pozicija štopera", ističe Dodić.

U klub se pre nekoliko dana vratio Filip Stojanović koji je bio deo ekipe koja je izborila plasman u Super ligu i odigrala premijernu sezonu u srpskoj eliti.

"Izuzetno raduje povratak igrača koji su ranije bili ovde i to potvrđuje da su poneli odavde lepe uspomene i da se rado vraćaju. To je potvrda da Radnik pravi dobar imidž i ostaje u dobrim sećanjima kako igračima, tako i trenerima", dodaje Dodić.

Centralnu fazu priprema za novu sezonu ekipa Radnika će sprovesti na Kopaoniku, a u planu je i odigravanje šest kontrolnih utakmica.

Raspored kontrolnih utakmica FK Radnik:
26. jun Dinamo Vranje
30. jun Rubin Kazanj
4. jul OFK Bačka
7. jul Trajal (Kruševac)
10. jul Novi Pazar
14. jul Dinamo Vranje

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke