Surduličani desetkovani u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.04.2016.
18:28
Izvor: Sportske.net

Prvi put u svojoj istoriji Radnik iz Surdulice će imati priliku da se suprotstavi Partizanu na stadionu u Humskoj, ali će tim Miloša Veselinovića biti desetkovan usled prehlada, povreda i suspenzija igrača.

radnikfc.wix.com
radnikfc.wix.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice došli su u poziciju da se bore za plasman u plej-of domaćeg šampionata, s tim što ih u poslednja tri kola regularnog dela sezone čeka izuzetno težak raspored.

Prvu od poslednje tri utakmice u ligašnom delu sezone Radnik igra u subotu protiv još uvek aktuelnog šampiona Srbije i to na gostujućem terenu. Dodatne probleme treneru Radnika pred meč sa Partizanom prave povrede i prehlade igrača.

"Mi se ove nedelje intenzivno pripremamo za seriju utakmica, jer nas u roku od 8 dana očekuju tri 3 utakmice. Imali smo dosta problema sa bolestima sedmorice, osmorice igrača, tako da smo imali puno peripetija na treninzima proteklih dana, jer smo ponekad trenirali sa samo 12, 13 fudbalera" kazao je Veselinović.

Šef stručnog štaba debitanta u superligaškom društvu ne krije da gostovanje Partizanu ima veliku težinu za igrače Radnika koji će pokušati da se predstave u što boljem svetlu na stadionu u Humskoj.

"Ne igra se svaki dan sa Partizanom, pa sa nestrpljenjem očekujemo taj meč i nadam se da ćemo se predstaviti u što boljem svetlu. Svaka utakmica ovakvog tipa nosi posebnu dozu emotivnog naboja i svakako će to biti poseban meč za nas" dodao je Veselinović.

Zbog parnih žutih kartona pravo nastupa za ekipu Radnika nemaju Lazar Arsić, Slaviša Stojanović i Jovan Jovanović, a zbog prehlada i bolesti Veselinović će tek pred početak mesta odrediti startnih 11.

Prvi međusobni susret Radnika i Partizana završen je podelom bodova (2:2) u Surdulici, a utakmica 28. kola na stadionu u Humskoj zakazana je za subotu od 16 časova.

Radnik će u Beogradu imati podršku oko 250 navijača pošto je klub obezbedio 5 autobusa kojima će pristalice "Plavih" organizovano stići u srpsku prestonicu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Friday, 01.04.2016
23:54

Kad se setimo prvog kola jedne godine i utakmice protiv Pazara koji nije mogao registrovati pojacanja (samog toka utakmice se necemo secati,nema potrebe),pa ovo nije nista,ovako mogu da igraju.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 01.04.2016
19:07

Da li neko ovde mozda zna da li Radin iz Vozdovca ima starijeg brata Marka? Marko Radin je (bio) fudbalski sudija i bas me zanima da li su oni u srodstvu...

avatar
Petronije
Friday, 01.04.2016
18:52

Kuda nazeboše baš pred derbi?

avatar
Revolt revolta
Friday, 01.04.2016
19:46

Do sutra ce da ozebe i ostalih 13 igraca.Kakva smejurija