Superligaške promene, više fudbala sredom

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.12.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Kraj šampionata predviđen je za 20. maj.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ako je sudeći prema najavama Zajednice Superlige, elitno srpsko takmičenje će doživeti određene promene u rasporedu.

Kako prenosi Sportski žurnal, Zajednica je poslala Izvršnom odboru FSS predlog promene kalendara takmičenja za prolećni deo prvenstva. Izmene su uslovljene odlaganjem 21. kola sa 14. decembra na 15. februar jer su Crvena zvezda i Partizan jednu od dve odložene utakmice odigrali tek u poslednjem jesenjem terminu.

U nastavku prvenstva prva „radna” sreda biće 26. februara kad bi trebalo da se odigraju utakmice 23. kola. Umesto 4. drugi vanredan termin uslediće 18. marta. Za taj datum bile su planirane utakmice četvrtfinala kupa, ali sugestija Zajednice je da se pomere za 8. april. Do tada ima dovoljno vremena da Takmičarska komisija FSS zakaže poslednji meč osmine finala Partizan - Spartak ŽK.

Plej-of i plej-aut počinju u četvrtak 16. aprila, jer je tri dana kasnije Vaskrs. Sledeća 32. runda je u sredu 22. aprila.

Kraj prvenstva predviđen je, kao i ranije, 20. maja. Sezona će se ipak, završiti finalnom utakmicom Kupa četiri dana kasnije. Polufinale Kupa igraće se 6. maja.

Baraž mečevi za Superligu zakazani su za 23. i 27. maj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.12.2019
14:04

Posto je zvezda odlozila celo kolo da ne bi igrala u jesenjem delu na Banovom Brdu najbolje je da od kola do kolo objavljuju raspored kad, gde i ko protiv koga igra da bi konacno mogli da daju jedan regularan gol u SL sa 60M evra budzeta, ako se uopste usude da bez trenera igraju takmicarske utakmice.

avatar
REV
Thursday, 26.12.2019
13:57

Zar je stvarno moguce da te tri utakmice nisu mogle da budu odigrane u sredu? Ne, bolje je citavo kolo da bude odlozeno zbog toga, zar ne? Neverovatno, prave lingongligaske carolije.