Superligaši: ''RAČUNAJTE NA NAS!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.01.2017.
17:49
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativci Srbije iz Super lige složni su u oceni da su na utakmici protiv SAD pružili maksimum i da su ostavili dobar utisak.

Beta/AP Photo/Denis Poroy
Beta/AP Photo/Denis Poroy

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević, koji je kao kapiten predvodio reprezentaciju Srbije na utakmici protiv SAD u San Dijegu, rekao je danas da su superligaši pokazali da mogu da igraju ozbiljan fudbal.

"Mislim da smo u ovom trenutku dali svoj maksimum, s obzirom na sve okolnosti, pripremni trenutak, dug put koji smo imali, promenu vremenske zone i ogromne razlike u temperaturi.

Bilo mi je teško da se prilagodim, ali kako je utakmica odmicala sve je bilo lakše. Pokazali smo da možemo da igramo ozbiljan fudbal, domaćin nije bio bolji rival, a verujem da selektor u perspektivi može da računa i na igrače iz naše lige",
rekao je Paločević, a preneo je sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije od igrača iz Super lige igrala je sinoć u San Dijegu nerešeno bez golova sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država.

"Teška utakmica za nas, ali bez obzira na to, mislim da smo junački izdržali i parirali iskusnijem rivalu, odigrali dobru utakmicu. Pokazali smo Srbiji da se u našoj zemlji igra dobar fudbal i da imamo dobre igrače kojima samo treba dati pravu šansu", rekao je fudbaler Rada Nikola Maraš.

On se zahvalio selektoru u ime svih saigrača na ukazanoj prilici.

"Hvala selektoru u ime saigrača na prilici koju nam je ukazao, jer mislim da smo se pokazali mnogo bolje nego u Dohi, kada praktično nismo ni imali prilike da se kroz veći rad upoznamo. Nadam se da je ova slika iz San Dijega popravila utisak o nama i našem prvenstvu", dodao je Maraš.

Golman Filip Manojlović kazao je da je zadovoljan remijem sa SAD.

"Zadovoljan sam, naravno, što se tiče rezultata. Amerikanci nisu imali mnogo pravih prilika za gol, ali su konstantno bili pretnja. Drago mi je da nismo primili gol, a na kraju smo mogli i da pobedimo. Kompletan utisak je veoma pozitivan i pohvalio bih saigrače za sve što su uradili tokom utakmice",
rekao je Manojlović.

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić kazao je da je utakmica protiv SAD imala veliki značaj za superligaše.

"Za nas je ovo bila izuzetno važna utakmica sa, na kraju sa dobrim ishodom protiv jedne jake ekipe. Svi smo zadovoljni, jer za mnoge od nas ovo je nešto sasvim novo. Biti u reprezentaciji sa zahtevima koji se traže, zaista je privilegija za svakog pojedinca. Meč sa SAD je ogromno iskustvo, sam boravak, onda i utakmica ostaće u lepom sećanju", rekao je levi bek crno-belih.

Fudbaler Zvezde Srđan Plavšić rekao je da je sinoćna utakmica pokazala da u Super ligi ima "dobrih igrača za budućnost".

"U početku smo imali malo problema, jer je i vreme bilo dosta teško za igru. Kako je utakmica odmicala delovali smo sve bolje i na kraju možemo da budemo zadovoljni igrom i rezultatom. Pokazali smo da u našoj ligi ima dobrih igrača za budućnost", rekao je Plavišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 30.01.2017
18:56

Mozete misliti kakav je Fantom igrac kada ni ovde nije dobio neku veliku sansu, a pritom se nije ni video i u to malo minuta koliko mu je bilo dato.