Superliga uslišila molbu Zvezde, novo odlaganje!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.07.2019.
16:45
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Nakon Partizana i Čukaričkog, i "crveno-belima" se izašlo u susret.

Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter

Povezane vesti

Direktor Superlige Srbije prihvatio je molbu Crvene zvezde da utakmica 3. kola domaćeg takmičenja između Voždovca i Crvene zvezde bude odložena.

Zbog gustog rasporeda prouzrokovanog paralelnim borbama na domaćoj i internacionalnoj pozornici, Zvezda je na adresu Superlige Srbije poslala molbu da gostovanje Voždovcu zakazano za subotu 3. avgusta od 20 časova bude odloženo.

Sa Terazija je stigao potvrdan odgovor uz želju da izabranici Vladana Milojevića ostvare što bolji rezultat u UEFA takmičenju i napomenu da će termin odigravanja susreta biti naknadno određen u zavisnosti od internacionalnih obaveza Crvene zvezde.

Utakmica gradskih rivala trebalo je da se odigra u subotu u Zaplanjskoj ulici.

Zvezda sutra od 18 časova gostuje Helsinkiju u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i ukoliko eliminiše šampiona Finske već narednog utorka će dočekati boljeg iz dvomeča Kopenhagen - Nju Seints.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Tuesday, 30.07.2019
23:42

Nije mi jasno ovo kao zvezdasu? Pa imamo 2 tima bez problema. Uostalom, zar nije rekao Milojevic da uigrava dobar broj igraca kroz utakmice? Pa sta cemo za trece ili ako dodjemo do cetvrtog kola kvalifikacija??? Jos manje mi je jasan Partizan koji odlaze zbog amatera??? Ali me njihovi problemi ne interesuju. Necu da pominjem engleze itd, ali ovo mi je smesno, prosli pripreme i posle par utakmica svi povredjeni ili premoreni. E gde je nas fudbal u odnosu na Evropu, tuga...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
17:12

zvezda je odložila utakmicu jer je videla da je i Radnički koga je Flora razbila rastura i da je hteo mogao je sa 2-3 razlike da je tuče na njenom terenu. Vezni red zvezde se raspada: Jovičić povređen, Jovančić očajan, Kanjas rovit i zbog hroničnih povreda nikad potpuno spreman, a Marin dobio upalu mišića, upalu mišića, a sezona već počela, prvi put čujem da u profesionalnom fudbalu neko dobije upalu mišića u dok sezona traje.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 30.07.2019
20:28

Ви сте се уплашили оних аматера из Велса иЈавора. Ви и треба свих да се плашите јер сте мали клуб.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.07.2019
22:28

Zamisli da ti gledas utakmice partizana koliko gledas nase Zvezde.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
17:05

Ah taj Voždovac, plaše ga se i kad mu pozajme pola tima. Nije ovo Đurđevdan 2017, ne bojte se.

avatar
Man united
Tuesday, 30.07.2019
17:23

Није 2017., али кукате горе него тада кад сте искукали ону накарадну титулу.

avatar
Man united
Sunday, 04.08.2019
09:30

Чега да нас буде срамота? Шта смо то ми писали? Како можеш да измишљаш константно. Баш вас треба да буде срамота оне кукњаве и промене приче после Ђурђевдана како кажеш. Још кажеш покрадени на 33 од 37 утакмица и освојили првенство. Па, где то има. Логичније и ближе истини је да су ваши противници покрадени на 33 меча. Ово мора да је ПК. Исте небулозе.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 03.08.2019
11:58

Partizan je u sezoni 2016/17 na 33 od 37 utakmica u SL oštećen i nemoj da izmišljaš nešto, treba da vas je sramota te sezone i onoga što ste pisali do Đurđevdana i nakon Đurđevdana. 3 crvena kartona su igrači zvezde trebali da dobiju na Voždovcu (Pešić je 3 puta namerno igrao rukom, Donald je 2 puta zaustavljao kontranapade prekršajima za žuti, plus je šutnuo loptu kada je igra bila zaustavljena i ne mogu da se setim, ali mislim da je Ruiz na toj utakmici zaslužio takođe crveni), sudio vam je prekršaje i prekršaje na ivici šesnaesterca koji to nisu bili, ne može sudija baš sve sam, a zvezda je toliko bila slaba da su je Dražić i Srećković razbili, igrač koji je bio u 3. timu zvezde nekada. U sve 4 utakmice u sezoni je Partizan pobedio.

avatar
Man united
Thursday, 01.08.2019
13:54

Ти као прво треба да знаш шта значи реч наместити. Свршено стање, човече. Ако нешто наместиш, то је готова ствар. Него је фора што сте имали судијски ветар у леђа цело време, а притом сте били добрано иза Звезде. Зато сте кукали на сав глас како, ето, Звезда намешта. Пред плејоф сте чак булазнили како је Звезда наместила све до краја осим Партизана. А на крају кад је испало да сте ипак ви добили све утакмице до краја, онда сте смислили ту накарадну фразу да је Звезда изгубила намештено првенство јер вам било глупо да кажете да је Партизан освојио намештено првенство. Иначе, хвала вам што искукасте ту титулу. Да нисте то урадили, ми тада не бисмо довели Милоја, а самим тим не бисмо били овде где смо.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
21:19

Osvojili smo titulu koju ste sebi namestili još pre početka sezone, par utakmica u sezoni niste uspeli da namestite, jedna od njih je bila protiv Voždovca, a titulu ste proslavili još pre te utakmice koliko ste bili sigurni u sopstveno nameštanje. Nakon što je Partizan osvojio titulu 2017. koju ste sebi već upisali plašite se i od sopstvenih filijala i zato ćeš zvezdo zauvek ostati mala.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.07.2019
17:56

Neko se plasi konobara, pekara i ribara iz Velsa pa odgadja utakmice prvenstva.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.07.2019
17:04

Zvezdo sram te bilo sto se spustas na nivo mnogo manjih klubova od sebe. Pokazite barem malo postovanja prema nasem protivniku Helsinkiju kojeg jos uvek nismo izbacili iz takmicenja.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.07.2019
17:02

Sram te bilo Zvezdo sto se spustas na nivo mnogo manjih klubova od sebe. Ovim gestom niste pokazali nikakvo postovanje ni prema protivniku koji jos uvek nije izbacen iz takmicenja jer druga utakmica prot.