Superliga Srbije - Zvezdina "generalka" pred Liverpul, Partizan u Kuli

Autor: Beta Beta
petak 19.10.2018.
10:50
Izvor: Beta

Posle dvonedeljne pauze, utakmicama 12. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pauza u fudbalskim prvenstvima posle obaveza reprezentacija u Ligi nacija je završena, a prva utakmica 12. kola Superlige igra se danas od 17.30 u Beogradu, gde će Čukarički dočekati Vojvodinu.

Vodeća Zvezda igra u subotu od 19 časova na svom terenu protiv Rada i pokušaće da ostane jedina neporažena ekipa u prvenstvu. "Crveno-beli" imaju 10 pobeda i remi i prvi su na tabeli sa 31 bodom, šest više od drugoplasiranog Partizana.

Rad je pretrpeo tri poraza u poslednje četiri utakmice, u seriji je od dva poraza i 10. je na tabeli sa 13 bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 13 časova u Kuli protiv Spartaka i žele pobedu kako bi ostali u trci sa Zvezdom. "Crno-beli" su u prošlom kolu pobedili Voždovac sa 4:0, dok je Spartak odigrao nerešeno sa Radnikom i time prekinuo niz od četiri poraza. Subotička ekipa ima dve pobede i sedam poraza i pretposlednja je na tabeli sa osam bodova.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 19 časova u Nišu protiv Zemuna i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi zadržali priključak sa beogradskim "večitim" rivalima. Radnički je treći na tabeli sa 24 boda, koliko ima i Partizan, dok Zemun, koji je osvojio bod u poslednje tri utakmice, zauzima 13. mesto na tabeli sa devet bodova.

Napredak u subotu od 19 časova u Kruševcu igra protiv Radnika, koji je u seriji loših rezultata. Kruševljani su u gornjem delu tabele, zauzimaju šesto mesto sa 17 bodova, dok je Radnik 14. sa osam bodova.

Fudbaleri Dinama iz Vranja dočekaće u nedelju od 16 časova Bačku i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi se "odlepili" sa dna tabele. Dinamo je poslednji sa šest bodova i ekipa je sa najviše poraza u ligi - devet, dok Bačka zauzima 11. mesto sa 12 bodova.

Voždovac će u subotu od 16 časova igrati u Beogradu protiv Mladosti iz Lučana, a Proleter će, tri sata kasnije u Novom Sadu, dočekati Mačvu.

Određene su i sudije za sve mečeve, to možete pogledati OVDE.

Super liga 12. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke