Superliga Srbije: Drama u Zemunu, Voša ispustila pobedu u poslednjim trenucima meča!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.07.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net

Krenulo i drugo kolo Superlige, danas na programu još četiri utakmice.

Beta/Jelena Grlić/Mo
Beta/Jelena Grlić/Mo

Povezane vesti

U drugom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Zemuna i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1

Imala je Voša više od igre tokom čitavog dela susreta, pretila preko Vinsenta, Đorđevića i Fofane, a upravo je nekadašnji fudbaler Partizana postigao je prvi gol na meču

Igrao se 83. minut kada je Đurić oduzeo loptu na sredini terena i povukao kontru, Vinsent je nakon njegovog dodavanja odigrao povratni pas ka Beku Fofani koji je iz prvog kontakta sa ivice peterca savladao golmana domaće ekipe.

Zemuncima je ostalo malo vremena da izjednače, a svoje prilike su tražili uglavnom preko kontri, opasna je bila ona Simićeva iz 69. minuta, ali tada nisu uspeli da savladaju Rockova.

Ono što Veljko Simić nije uspeo tada, uspeo je u poslednjim trenucima meča kada je zatresao mrežu Vojvodine i u dramatičnoj završnici uspeo da obezbedi bod svojoj ekipi.

Zemun: Milošević – Stanimirović, Cvetković, Vukadinović, Simić – Marković, Luković, Rogač, N. Stojković – Podunavac, Đalović.

Vojvodina: Rockov – A. Stojković, Graovac, Đorđević, Antić – Zlomislić – Milojević, Arsić, Đurić, Vinsent – Fofana.


Danas se u okviru drugog kola Superlige sastaju još i Mačva - Napredak, Mladost - Radnik, Proleter - Voždovac i Rad - Čukarički.

Sve utakmice počinju od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke