Superliga - Rikardo nastavio superligaški teror, nule u Vojvodini!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.12.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Sve golove videli smo na Banjici.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su ostvarili novu pobedu na Banjici pošto su savladali Rad sa 3:0 i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez trijumfa na gostujućem terenu u 20. kolu Superlige Srbije.

Poveli su "Crno-beli" nakon tek pet minuta igre kada je Rikardo Gomeš prihvatio dodavanje Zakarića i rutinski smestio loptu u mrežu protivničkog golmana.

"Građevinari" se nisu ni razbudili, a već je stigla nova kazna pet minuta kasnije kada je Nemanja R. Miletić bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru gostiju i matirao Markovića za veliku prednost.

Golove iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.

Do kraja poluvremena, igrači Partizana su pretili preko Ivanovića i Valijentea, ali rezultat se nije menjao nakon desetog minuta.

U drugom delu meča Rad je konsolidovao redove, ali nije moglo bez opasnosti po gol Markovića koji je odbranio šut Pantića iskosa sa leve strane.

Međutim, veoma raspoloženi Rikardo Gomeš je u 71. minutu svojim desetim golom u Superligi postavio konačan rezultat i tako zapečatio ubedljivu i zasluženu pobedu svog tima na Banjici.


U terminu od 17 sati odigrane su još dve utakmice 20. kola Superlige Srbije, na mečevima između Bačke i Vojvodine i Proletera i Čukaričkog nije bilo golova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 10.12.2018
00:42

Dobar rezultat, opet - dobar, visoki presing, ali suviše prilika protraćeno. Ne mislim da je 3 : 0 malo protiv Rada, ali mislim da je nedopustivo za nas da se toliko izglednih akcija završi - pogrešnim dodavanjem. Šta se trenira ako takve stvari ne pređu u rutinu? Stevanović, otkako je ušao, za tih 10 i više minuta, samo su dve lopte išle na levu stranu. Čak i kad Tošić i Miletić prebace s desne u sredinu, Kosoviću, Zdjelaru, Valijenteu, ovi im opet vrate. Više od 10 minuta, eeeej. Ipak je imao tu kontru, po desnoj strani. Šteta što nije dao gol, to mora i njemu da bude rutina, 1 na 1 s golmanom. Kakvo vraćanje, driblinzi, komplikovanje. Jest da je na kraju Rikardo mogao da ga da, ali ako je Stevanoviću bilo teško protiv jednog, istrčalog golmana, onda treba razumeti i Rikarda, imao dvojicu na gol liniji!? Zdjelar jeste u poslednje dve utakmice bolji nego ranije, dosta je napredovao. Za Kosovića - ne bih rekao. Šta Pantić glumi s tom nervozom? Upropastio više situacija pa i čiste šanse. Kako da počneš da koristiš taj talenat koji imaš, ako ti uvek nešto smeta, ako si nestabilan, ako ili potceniš ili preceniš protivnika, ako se trudiš da u jednostavnim situacijama pronađeš komplikovano rešenje da bi pokazao, šta? Pametan čovek zna da time samo pokazuješ egocentrizam, nestrpljenje, potcenjuješ saigrače i, na kraju, da nisi baš preterano pametan. Odigravaj jednostavno i tačno, učini da ekipa igra, zahvaljujući i tebi, a u situacijama 1 na 1, kad imaš šansu da prođeš doneseš šansu ili gol, tad pokaži talenat. To je put u svetski fudbal. A ovo što igraš, način da ostaneš zauvek nedorečen, nerazvijen, propali talenat.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 09.12.2018
19:59

Definitvno su Dinamo I Rad dve ubedljivo najgore ekipe u ligi,sta oni Igraju bog jaki zna,ne verujem da ovaj Rad pored te skole koju stalno isticu igraju sa ovim Igracima,specijalno ne mogu da shvatim ovog Ignjatijevica u 36 godina da on uzima nekom mesto,jedino sto vredi Lutovac,I Markovic(Piroska)koga znam licno,dobar fudbaler ali danas isuvise nervozan zbog nemoci cele ekipe verovatno.I da naglasim za ovog Ivanovica iz Partizana da je neskolovan fudbaler,to se vidi iz aviona,jak,brz,ali mnogo mora da radi na sebi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.12.2018
19:53

Sudija se još nije zagrejao, a već smo ga zaledii sa 2 brza gola. Rezultat je prenizak zbog još po 2 promašene šanse Ivanovića i Rikarda. Pravom šampionu sudije ne poklanjaju golove i bodove - Partizan je prvi, a ostali neka se poređaju kako se dogovore ahahahaha

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.12.2018
19:53

Pre nego sto napisem ''SAMPIONI!'', samo da kazem da je sudija mogao da dosudi penal za njih zbog ruke nepouzdanog Markovica u 1 p. SAMPIONI!!!