Superliga regularna, sliku kvare samo dva detalja?!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.12.2018.
10:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zamalo, pa idilično...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Elitno domaće fudbalsko takmičenje često je na udaru kritika ovdašnje javnosti, što zbog (ne)kvaliteta, što zbog loše infrastrukture, što zbog nezadovoljstva suđenjem, ali bilo je tokom jeseni i sumnji u regularnost pojedinih mečeva, zbog čega je angažovana i Etička komisija FSS posle određenih signala iz UEFA.

Još uvek se čeka na zaključke te komisije, ali generalni sekretar Zajednice Superlige Darko Ramovš ubeđen je da je superligaško takmičenje regularno.

On je to potvrdio u izjavi koju prenose ''Novosti''.

''Liga ne može biti donekle regularna ili neregularna. Stvar je tu jasna. To se ne meri u procentima. Ili je nešto regularno, ili je neregularno.

Mi smo procenili da je dosadašnji deo sezone regularan, i da je tek u poslednjem kolu bilo detalja koji su pokvarili sliku o polusezoni'', objašnjava Ramovš.

Potom je objasnio i o koja dva neslavna detalja se, po njegovom mišljenju, radi.

''To je incident sa konferencije za medije u Kruševcu, kada je trener niškog Radničkog Nenad Lalatović bio u centru pažnje verbalnog duela sa predstavnicima domaćeg kluba.

A drugi detalj je meč Partizan - Mačva, posle kojeg su se crno-beli žalili na neregularne uslove i tražili da se utakmica ponovi. Nažalost, to su dve stvari koje su bacile senku na poslednje jesenje kolo'', smatra Ramovš.

Da li je baš samo to?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 28.12.2018
15:24

a nepostojeci gol boacija koji je grujic priznao? te jeste te nije te jeste gol nakon deranja marina!

avatar
nenadnenad1234
Friday, 28.12.2018
15:14

Ako je najveci problem jesenjeg dela sampioanata sukob na konferenciji za novinare posle utakmice Napredak Krusevac-Radnicki Nis onda smo mi na konju, nemamo za sta da brinemo.