Superliga nije imala dilemu, najbolji fudbaler dolazi iz Niša!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 21.10.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net, Superliga

Napadač igra kao preporođen.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Najbolji igrač 12. kola Linglong Superlige Srbije je Stefan Mihajlović, asistent i dvostruki strelac za Radnički u pobedi nad ekipom Napretka u Nišu.

Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze odigrano je još jedno prvenstveno kolo u kome je viđeno nekoliko zanimljivih okršaja i dva, uslovno rečeno, iznenađenja.

Jedan od najubedljivijih trijumfa ostvarila je ekipa Radničkog iz Niša koja je na svom stadionu savladala kruševački Napredak rezultatom 4:1 (3:0). Najzaslužniji za taj rezultat je napadač domaćina Stefan Mihajlović koji je postigao dva pogotka i jednom asistirao saigraču.

On je tokom čitavog susreta bio nerešiva enigma za odbranu "čarapana", veoma dobro je sarađivao sa saigračima i često ulazio u šanse, a u ključnim trenucima je bio na visini zadatka i tako u ranoj fazi meča odredio njegov epilog.

Tokom aktuelne sezone zabeležio je 11 superligaških nastupa, uz 9 postignutih pogodaka, pa je u ovom trenutku usamljen na prvoj poziciji liste strelaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 21.10.2019
12:13

Slusam carsijske price da se ovaj Mihajlovic opasno namece Zvezdi, a Nermin Haskic partizanu. Izgleda da cemo ih uskoro gledati u Beogradu.