Superliga - Nema fudbala na Zadušnice?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.02.2017.
13:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zašto bar onda svi ne igraju u nedelju?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Narednog vikenda startovaće drugi deo sezone u Superligi, ali kako prenosi ''Žurnal'',  doneta je odluka o promeni terminja odigravanja većine utakmica.

Ono što je ostalo nepromenjeno jeste utakmica koja će otvoriti prolećni deo šampionata, a to će biti duel Mladosti i niškog Radničkog, koji je na programu u petak od 17 časova.

Međutim, iako je bilo planirano da se u subotu odigraju četiri utakmice, izgleda da tog dana neće biti odigrana nijedna, a razlog su, po svoj prilici, Zadušnice.

Pomenuti izvor navodi da je Zajednica Superlige odlučila da se sve preostale utakmice, i to: Napredak – Voždovac, Metalac – Radnik, Crvena zvezda – Novi Pazar, Borac – OFK Bačka, Rad – Partizan, Spartak – Vojvodina i Čukarički – Javor Matis odigraju dan kasnije, u nedelju 19. februara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 11.02.2017
15:38

А зашто нисте написали да је Заједница Суперлиге тако одлучила накнадно после одлуке партизана и Рада да своју утакмицу помере за недељу. Ову одлуку Заједница Суперлиге је донела да заштити регуларност такмичења што ја подржавам мада би било најбоље да се све утакмице играју у суботу.

avatar
Prasi Nilagi
Saturday, 11.02.2017
15:29

Au,pa ne moze nedelja,to je dan za odmaranje..A ne moze ni ponedeljak,to je depresivan dan..Utorak i sreda,ne poklapa se po kalendaru,crveno je slovo..Cetvrtak ne moze sa astroloske strane,jer Neptun nema poklapanje sa Plutonom,a u petak Veliki medved nece stajati u ravni sa zvezdom Danicom...Tuzna je ova nasa liga kad se kolo zbog zadusnica otkazuje...

avatar
Saturday, 11.02.2017
15:18

Ja bih zabranio da se igra nedeljom, crveno slovo, ne valja ništa raditi!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 11.02.2017
14:34

Koji idiotizam, ovako nesto postoji samo kod nas...