Superliga - Batina odbrana ne puca, Gomeš presudio Zemuncima!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.12.2018.
20:23
Izvor: Sportske.net

Partizan preskočio Čukarički nakon kompletnog kola.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 19. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana osvojili su nova tri boda kod kuće protiv Zemuna koji su savladali rezultatom 1:0.

"Crno-beli" su pomalo nesigurno otvorili utakmicu pošto je Zemun u uvodnim trenucima meča imao sjajnu šansu preko Vukadinovića čiji je udarac odbranio Stojković

Partizan je vremenom uspeo da uspostavi terensku inicijativu što im se isplatilo u 27. minutu.

Nakon centaršuta Miletića sa desne strane, Rikardo Gomeš je zahvatio volej i savladao Miloševića iz svoje treće prilike od starta meča.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Drugo poluvreme je izgledalo nešto drugačije pošto Zemun nije uspevao da napravi veće probleme odbrani domaće ekipe.

Mogao je Rikardo do još jednog gola u 76. minutu kada je gađao sa ivice šesnaesterca, ali je njegov šut Milošević lako ukrotio.

Ulaskom Zorana Tošića, "Crno-beli" su uneli još veči nemir pred golom Gornjovarošana, međutim promene rezultata nije bilo.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 05.12.2018
21:39

Boze, Boze, ocemo li mi jednu utakmicu u dve sezone da odigramo kako treba i da je resimo pre devedesetog minuta. Bez sale, ne toliko zbog kvaliteta, ali zbog mentaliteta Partizan mora da promeni celu postavu koju sada ima. Ovo nece izgledati bolje ni na prolece, to je sigurno. Umesto da vremenom postaju bolji i sigurniji, oni potpuno obrnuto. I danas da je bila ekipa koja je kvalitetnija od Zemuna mi ne bi pobedili 100%. Ja ne mogu vise ni da komentarisem sta sve ne valja, jer za ovo treba ozbiljna analiza, elaborat bukvalno. Znaci nema segmenta u nasoj igri koji ne bi trebao biti kritikovan. Dekoncentrisani, ne umeju da rese najprostije situacije, brzaju kad ne treba, prekombinuju kad ne treba, pogadjaju sto puta ove sezone golmane sa pet metara, znaci, ne brane im nego ih pogadjaju. Da hoce i da se trude da rade sve obrnuto ne bi uspeli ovako stopostotno da uspeju u tome. Auuu, jos kad na sve to dodje i onaj Radule sa njegovim intervalima postizanja golova, zivot da ti se smuci. Ovo je poslednji put da komentarisem fudbal, jer me je sramota da ih vise pljujem, a jednostavno ne mogu da napisem nista drugacije. Kapiram ja da na nekoj utakmici kad si bolji lopta nece u gol, ali ovo iz kola u kolo meni ne moze da bude nikako jasno.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 05.12.2018
21:35

Boga mi i ovaj golman će morati na tretman...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.12.2018
21:25
avatar
ISTINA BOLI
Friday, 07.12.2018
16:31

Pa tebi navijaci Partizana lupaju minuse,zamisli sta onda nije u redu sa tobom :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.12.2018
18:43

14-4-1 ili 16-2-1, zlatna sredina je 15-3-1.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 05.12.2018
21:25