Super liga i snežne čarolije - Pogledajte slike iz Novog Sada i Lučana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.12.2017.
22:01
Izvor: Sportske.net

Pravo je čudo kako nijedna od pet utakmica 21. kola koje su odigrane u subotu nije prekinuta ili odložena za neki drugi dan.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Sedam dana nakon što su tri utakmice 19. kola domaćeg šampionata odložene vremenskih neprilika sneg je ponovo prekrio terene u Super ligi.

Danas se igralo u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Lučanima, a najgora situacija bila je u "srpskoj Atini" i Lučanima gde je sneg zavejao terene Vojvodine i Mladosti.

Utisak je da su najgore prošli fudbaleri Vojvodine i Javor Matisa koji su igrali po pravoj vejavici. Teren je bio potpuno prekriven snegom i slobodno se može reći da sudija i delegat ne bi pogrešili da su prekinuli utakmicu.

U nefudbalskim uslovima bolje su se snašli gosti iz Ivanjice, postigli su dva prelepa gola koje možete pogledati u prilogu. Na kraju su slavili rezultatom 3:0 i poneli tri boda iz zavejanog Novog Sada.



Ništa bolja slika nije bila ni u Lučanima. Tamo je sneg počeo da pada tokom utakmice i do kraja je pokrio teren. Gol Aleksandra Pejovića bio je dovoljan da domaći slave važnu pobedu. Najzanimljiviji detalji sa meča Mladost - OFK Bačka takođe se nalaze u prilogu.



Na Banjici se takođe zabelelo, ali situacija bila bolja nego u Novom Sadu i Lučanima. Najbolje uslove za igru viđe ni su u Nišu i Zemunu gde su slavile ekipe Radničkog i Radnika.

Rezultati 21. kola Super lige:

petak
Beograd: Voždovac - Spartak ŽK 2:3

subota
Beograd: Rad - Mačva 0:2
Novi Sad: Vojvodina - Javor Matis 0:3
Beograd: Zemun - Radnik 0:1
Niš: Radnički - Čukarički 1:0
Lučani: Mladost - OFK Bačka 1:0

nedelja
Kruševac: Napredak - Partizan (14.00)
Beograd: Crvena zvezda - Borac (16:30)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke