Sumu iznenadilo pitanje o odlasku iz Partizana, evo kako je reagovao

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.08.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sutrašnja utakmica u Istanbulu je ''biti il' ne biti'' za Partizanov ostanak u Evropi, a po svemu sudeći i poslednja prilika za Sejdubu Sumu da konačno dokaže da nije promašena investicija.

Screenshot/You Tube/Danas Conference Center
Screenshot/You Tube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Izostanak Marka Jankovića sa spiska putnika za Istanbul ujedno je i potencijalna prilika za Sejdubu Sumu da se vrati u startnu postavu i pokuša da zablista punim sjajem protiv moćne ekipe Bešiktaša.

Prošle godine je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope bio jedan od strelaca u Felšutu, u odlučujućem meču sa Videotonom (4:0), pa navijači Partizana pruželjkuju da nešto slično ponovi i sutra od 20 časova u Istanbulu.

''Neću da kažem ništa na tu temu, jer znate kakva je situacija. Jak sam u glavi. Znam šta moram da radim. A, ako dobijem šansu, nadam se da će se isto završiti'', istakao je Suma, a prenosi ''Informer''.

Nažalost, od tada pa do danas, Suma je samo na momente podsećao na igrača u koga su se u Partizanu ''zaljubili'' pre nego što su ga doveli u Humsku, a od dolaska novog trenera Zorana Mirkovića odigrao je samo 45 minuta u meču sa Zemunom.

Zbog toga su se u poslednjih par dana pojavile nove spekulacije da će Suma napustiti Partizan u finišu prelaznog roka. Novinari su mu danas postavili i pitanje na tu temu, a vezista iz Gvineje je bio pomalo i iznenađen, tvrdeći da nije upućen u tu priču.

''Da biste dobili informacije na ovu temu, morate da pitate klub. Ja mogu da govorim u svoje ime i ne znam ništa o tome. Ako klub odluči, to je glavno. Neće navijači i ljudi van kluba odlučivati oko toga'', izjavio je Suma.

O novom treneru se pohvalno izrazio, naglasivši da je Mirković direktan i da ima snažan karakter.

''Sa ovakvim trenerom nema šale. Mislim da je to dobro za nas'', poručio je Suma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stalker
Wednesday, 29.08.2018
19:24

Neće se Suma kod Batice naigrati. Na sreću iskrenih navijača Partizana.