Sumin predlog nije uspeo, sad Natho sprema pojačanje Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.07.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crno-beli bi uskoro mogli da dobiju veoma zanimljivo pojačanje u veznom redu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Od početka letnje pijace, u Humskoj su akcenat stavili na štoperske pozicije, pa su posle odlaska Strahinje Pavlovića u Monako angažovali dvojicu štopera - Makija Banjaka i Dušana Lalatovića.

Nova sezona počinje u subotu, ali prelazni rok će trajati još par meseci, dovoljno vremena i za još neka nova imena u Partizanu.

Prema poslednjim informacijama, naredno pojačanje crno-beli bi mogli da dobiju iz Izraela. Kako prenose ''Novosti'', u pitanju je Nathov zemljak Ejal Golasa, a nije teško pretpostaviti da iskusni Partizanov vezista priželjkuje dolazak dosadašnjeg veziste Makabija iz Tel Aviva i da i te kako ima šta da o njemu kaže upravi Partizana i treneru Miloševiću.

Ono što je posebno primamljivo u celoj priči jeste to što je Golasa dao  veliki doprinos Makabijevoj tituli, a da mu je ugovor ovog leta istekao i nije baš raspoložen da nastavlja saradnju sa izraelskim šampionom, već želi novi izazov.

U dosadašnjoj karijeri je nosio još samo dres Makabija iz Haife, ali i solunskog PAOK-a (od 2014. do 2016.), pa mu crno-bele boje neće biti strane, ali ni atmosfera koju prave ''Grobari'' (valjda će biti prilike za to).

Problem su, naravno, nepopularna pravila FSS o ograničenom broju stranaca na samo četiri igrača u domaćem šampionatu, a crno-beli ih već imaju petoricu.

Golasa je u najboljim fudbalskim godinama, u oktobru će napuniti 29. Prošle sezone je upisao 31 nastup za Makabi, postigao je četiri gola, uz četiri asistencije.

Videćemo šta će sa njim biti, a podsetimo da je nedavno Sejduba Suma izdejstvovao dolazak na probu svog zemljaka Abdulaja Sisea, desnog beka koji ipak nije uspeo da izbori za ugovor sa crno-belima.
-
Baner 2
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sinan Sakic
Friday, 31.07.2020
03:23

Jako zanimljiv igrac.
Dovodi ovo za dzabe, daj mu platu 500k, i prodamo ga dve godine za 2 miliona,i eto posla

avatar
Sinan Sakic
Friday, 31.07.2020
03:21

Ovaj igrac je jako zanimljiv. Dovodi ovo za dzabe, daj mu platu 500k i prodaj za godinu dana za 2 miliona i eto dobrog posla.

avatar
Capitano
Thursday, 30.07.2020
23:59

Bio veliki talenat na FM-u.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 30.07.2020
23:28

S jedne strane zvezdine filijale odbijaju da prodaju domace igrace Partizanu, a s druge FSS drzi pravilo o dozvoljenih samo 4 stranca koje steti svim klubovima koji izlaze u Evropu, ali najvise Partizan zbog zvezdinih filijala koje odbijaju prodaju svojih igraca Partizanu, a i zbog toga sto obicno dovodi najbolje strance u ligi.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 31.07.2020
07:28

Највеће сте ви зло себи самим јер више пратите Зветду него ваш клуб, а за ваши параноју ја немам право објашњење.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 31.07.2020
21:54

Najvece ste vi zlo sebi samima jer se vise bavite Partizanom nego zvezdom, vama je vaznije da unistite Partizan nego da unapredite zvezdu. Nigde necete tako dogurati, ne mozete pobeci od lige koju unistavate da biste "dominirali".

avatar
paok
Friday, 31.07.2020
08:05

Slazem se sa tobom u necemu. Ali ima jedna stvar, zasto jos dugujemo za Ozegovica. To nije bilo veliko obestecenje a mi nismo u stanju da ga platmo nekoliko godina i to kroz rate.