Sumi ističe ugovor, koje su opcije?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.10.2019.
13:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaleru Partizana ističe ugovor na kraju ove sezone.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Sejduba Suma ima važeći ugovor sa Partizanom do kraja ove sezone, a imajući u vidu njegove dobre igre u dresu crno-belih, za očekivati je da postoje pregovori uprave kluba i predstavnika fudbalera.

Prema informacijama "Telegrafa", postoje tri opcije za ovog fudbalera.

Prva je prodaja u januaru kako bi Partizan uspeo da zaradi koliko-toliko novca od njegove prodaje, što je verovatno i najmanje popularna opcija imajući u vidu da klub iz Humske ne može previše da dobije za igrača kojem ističe ugovor na leto, kao i da bi izgubio vrednog igrača u borbi za titulu.

Druga opcija jeste da fudbaler produži ugovor sa crno-belima i da bude prodat što je verovatno najbolja opcija.

Treća je da Suma ostane u crno-belom dresu sve do kraja sezone i da nakon toga napusti Partizan kao slobodan igrač.

Kao što vidimo, velike su šanse da Suma ode na leto, ali sačekajmo, dosta toga će zavisiti od rezultata Partizana u Evropi i u domaćem prvenstvu ove sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Friday, 11.10.2019
22:26

Bitna stavka za svaku računicu je kolika mu je plata. On i dalje nije opravdao uloženi novac za naše uslove, a nikako ne treba da ode za džabe.

avatar
dejanera2
Friday, 11.10.2019
16:42

Za Partizan je najbolje da produzi ugovor sada a za dalje ce da vide (bilo da ostane da igra ,bilo da ga prodaju kao igraca pod dugotrajnim ugovorom) ali da li je to najbolje za Sumu? Posto trenutno igra dobro naci ce se neko ko ce hteti da ga angazuje a za tog nekog tamo je bolje da ne placa obestecenje. Sa druge strane Suma je u poziciji Donalda od pre par sezona a to je da se nada izdasnoj ponudi zbog toga sto ce biti slobodan igrac pa buduci poslodavac nece placati obestecenje nego samo njemu bonus za potpis a sa druge strane lako moze da mu se deesi da tih ponuda ne bude (ilii bar ne bude onakvih kakve njemu odgovaraju)pa da na kraju bude daj sta das.

avatar
Superliga
Friday, 11.10.2019
15:47

Ugovor do kraja karijere da mu se ponudi.Sa sumom do lige sapiona.... 😀

avatar
MMK
Friday, 11.10.2019
14:05

Njemu bi najbolje bilo da ostane... Sto se kaze sedi di si