Sumaila "precrtan", Zvezdinim štoperima stiže opaka konkurencija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2018.
21:31
Izvor: Sportske.net

Internacionalac iz Gane nije opravdao očekivanja i njegov odlazak očekuje se već u januaru. Crveno-beli postigli načelni dogovor sa novim štoperom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veliki posao mogla bi da napravi Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku ukoliko sve bude išlo po planu.

Stručnom štabu je jasno da treba pojačati zadnju liniju i zbog toga če u zimskom prelaznom roku uslediti rokada koja bi trebalo da donese dodatni kvalitet aktuelnom šampionu Srbije.

"Novosti" pišu da internacionalac iz Gane Rašid Sumaila nije zadovoljio i da bi već na "polusezoni" trebalo da napusti "Marakanu" i vrati se u Kadsiju iz koje je stigao na pozajmicu.

Upražnjeno mesto trebalo bi da popuni iskusni štoper i povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Milunović (29) koji se već neko vreme nalazi na meti crveno-belih.

Milunoviću ugovor sa BATE Borisovim ističe na kraju godine, a navodno je već postigao načelni dogovor sa Zvezdom da kao slobodan igrač u januaru zaduži opremu aktuelnog šampiona Srbije.

Ukoliko Čačanin zaista potpiše za lidera Super lige, Vujadin Savić i Miloš Degenek dobili bi ogromnu konkurenciju jer Nemanja Milunović ima veliko internacionalno iskustvo.

Nastupajući za BATE Borisov Milunović je osvojio tri šampionske titule, tri Super kupa Belorusije i jedan trofej u Kupu. Na evropskoj sceni nastupao je u Ligi šampiona i Ligi Evrope i ukupno sakupio 26 nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska Bosna
Thursday, 15.11.2018
17:48

Ne damo Gisku komandanta koji je ukrotio Napoli Liverpul i Arsenal za nekog tamo sporog i neubedljivog Milunovica!

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 15.11.2018
17:11

Ne bih ja dovodio Milunovića, imamo Savića, Degeneka i Babića, a treba dati šansu Erakoviću.

avatar
MarkoSi
Thursday, 15.11.2018
12:23

Zvezdinoj odbrani je neophodno ozbiljno pojačanje. Savić je vrlo često povređen, Babić se definitivno ne razvija na način na koji smo svi očekivali posle partija u Voši i na Novom Zelandu. Nadam se da će se Milunović pokazati kao pun pogodak.

avatar
Don Silvio
Thursday, 15.11.2018
11:52

Ovo bi bilo jako dobro pojacanje, mada mislim da bi i Vujadin mogao da ode na leto. Bice tu sigurno jos dosta rokada na leto. Po meni ovoj ekipi nedostaje dobar kreativac na sredini terena. Ebisilio je dobar al mi nekako ne dobija dovoljno prostora za igru, Causic ima puno vise prostora a jako malo pokazuje skoro nista, Meleg nije ni dobio sansu da igra kako treba. Nadam se povratku Kataia

avatar
Scout Master
Thursday, 15.11.2018
03:16

Milunovic bi bio idealan ali samo ako odlazi jedan od standardnih Savic, Babic ili Degenek...a ako ostaju sva trojica onda bi bolje bilo da se dovede neki mladji...npr. Calasan (Spartak) ili Ranko Veselinovic(Vojvodina)...ili mali Erakovic da se prikljuci kad vec imamo trojicu koji funkcionisu savrseno...da ih ne gusi neki stariji stoper...nesto sam nacuo i za Kataia...pa to bi bilo sjajno! Treba dovesti malog Milutina Vidosavljevica iz Cuke po svaku cenu...Stuparevic nam je izmakao...ovaj mali je jos bolji...strasan potencijal.

avatar
Čeki
Thursday, 15.11.2018
00:59

Ne treba nam Milunovic jer je pricao kako bi da ostane u BATE-u do kraja i kako mu je lepo tamo (pare). A sad (ako su pisanja tacna) hoce da se vrati jer, naravno, Zvezda igra LS, a bori se za prolece u Evropi jos plus je daleko bolja finansijska situacija. Isto ko Causic i ubedjen sam da nece biti dobar kao ni Causic sto nije nista posebno sad.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 15.11.2018
00:10

Сумаила ничим није показао да је играч за Звезду.

avatar
vddutina
Wednesday, 14.11.2018
23:44

Milojević ako zacrta nekoga da dovede, dovešće ga pa makar da mu je jedna noga ostala. Mislim da nam ne treba sad treci štoper koji ima 30 godina.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 14.11.2018
23:02

Suma, Suma, Sumaila - zvezda dovela - država platila. Pravda za Kafua :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 15.11.2018
22:37

Suma Sumaru - partizan doveo drzava platila. Pravda za Zvezdinu Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.11.2018
22:45

Milunovica nikako ne dovoditi jer prenemagao se kad je bio nama najpotrebniji tako da svojim ponasanjem nije zasluzio dres jedne Zvezde.

avatar
tomi selbi
Wednesday, 14.11.2018
22:35

Jbt... Prvo Kafu, sad Sumaila.. Klasicno izvlacenje para iz Zvezde... 6 ucesca u LS ne moze Zv pomoci. Ali i dalje se o tome ne prica, jer su dobri rezultati.