Suma zavoleo Srbiju, hoće li ostati? I da li je otpisan za derbi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.04.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Najskuplje Partizanovo pojačanje ponovo prolazi kroz krizni period...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nova neizvesnost vlada oko Sejdube Sume ovih dana. U četvrtak ga nije bilo ni na klupi protiv Borca (5:0), pa se postavlja opravdano pitanje da li uopšte može da se nada da će biti među 18 igrača koji konkurišu za nastup u 157. večitom derbiju.

Pogotovo što se Zoran Tošić oporavio od povrede, a da se talentovani Armin Đerlek već ustalio u prvoj postavi.

Podsetimo, Gvinejac je u prethodnom dvoboju sa Zvezdom, 13. decembra u Humskoj postigao onaj istorijski gol za Partizan, prvi sa bele tačke u derbijima posle više od 22 godine, ali sada je opet napravio korak unazad...

Suma je i sam svestan da i dalje ne pruža partije koje se od njega očekuju, što je i potvrdio u prazničnom intervjuu za ''Alo'', ali se uzda u podršku navijača.

''Drago mi je što me publika podržava, iako sam svestan da ne pružam partije kakve se očekuju. Njihova podrška mi znači da ne klonem'', istakao je Suma, uz opasku da je u Partizanu mnogo veći pritisak zbog imperativa pobeda nego u ostalim klubovima u kojima je do sada nastupao.

Sve ostalo mu od dolaska u Partizan odgovara, zadovoljan je odnosom saigrača prema njemu, ali i životom u Beogradu, generalno.

Šta god da se desi na leto, da li ostane ili ode iz Partizana, jedan detalj iz Humske će zauvek pamtiti.

''Svi momci su fantastični, s tim sto se najviše družim sa Tavambom jer govorimo francuski. Zezaju me kako sam stalno na telefonu, što nije daleko od istine.

U Srbiji nikada ne možete da se osećate kao stranac. Narod je predivan. Nikada neću zaboraviti oduševljenje mojim dolaskom, navijače na stadionu koji su bili na mojoj promociji. Bila su mi braća u poseti i oduševljeni su atmosferom na stadionu i ljudima'',
objašnjava Suma.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pfctb
Sunday, 08.04.2018
21:36

Baš sam se čuo sa sumom danas. Reče da će igrati u prvoj postavi i dati dva gola. Msm obećao je. :-)

avatar
Lazar Zdravkovic
Sunday, 08.04.2018
21:14

SUMA NEDAJ SE NEDAJ DA TI OVI TAKO ZVANI NAVIJACI KROJE SUDBINU.GURAJ SAMO.

avatar
magister
Sunday, 08.04.2018
17:53

Suma je previše pomeran, levo - desno i to je jedan od razloga što nije sebe pronašao u Partizanu. Po meni, trenutno je jedini koji može da igra po levoj strani, a da bude između krila i polutke. Trenutno tu igra Đerlek, koji je više polutka i više za desnu stranu. Osim toga, imamo dva levaka koji igraju - desno krili i ne mogu levo, Tošića i Jankovića, obojicu nespremenih da probiju, igrači koji zasecaju ka sredini, Tošić sa puno efikasnih poteza, šuteva, dodavanja, Janković sa većim sposobnostima za kontru, brži...

avatar
indija durot
Sunday, 08.04.2018
17:49

Mali,sitan,slab,nejak...cak i za nasu ligu..

avatar
Strah
Sunday, 08.04.2018
14:56

Dosta je bilo.Decko definitivno zna fudbal ali do sada Partizanu nije nista dao za tu ogromnu platu koju prima.Novac rasporediti na dva tri talentovana igraca iz omladinskog pogona tipa Svetozar Markovic.

avatar
Partibrejker
Sunday, 08.04.2018
14:08

Pa kad toliko voli Srbiju moze da igra za Surdulicu ili Javor recimo ali za Partizan nije.

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 08.04.2018
13:23

meni je on za zvezdu u partizanu nemaju sluha za njega

avatar
Saša Ilić
Sunday, 08.04.2018
13:00

Ne znam samo umesto koga on zaslužuje da igra ? Čak ne zaslužuje ni klupu jer tu treba da bude neki mlad igrač iz naše škole.

avatar
Osijek 51
Sunday, 08.04.2018
12:33

Koliko bi to bilo iskreno kad bi ja rekao da volim Gvineju, mozda bi to rekao kaqd bi mi tamo dali neki rudnik koji nisa zaradio, to su bajke...

avatar
Osijek 51
Sunday, 08.04.2018
12:17

Nesto se ne sjecam, kad on to nije bio u krizi i nije on zavolio Srbiju i Partizan vec neku susku. Zna da to nije zaradio, ali ne trazi raskid ugovora na svoju stetu. To je mentalni sklop vecine fudbalera i zato im bas puno ne vjerujem.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
12:10

Nije otpisan, ne sme da bude- NAPRED SEJDUBA!