Suma otvorio dušu! Šta je od Zvezde očekivao posle svega, a šta je dobio?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
09:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizanov ofanzivni vezista započeo period oporavka posle teške povrede oka u 163. večitom derbiju.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Tek desetak minuta proveo je Sejduba Suma na terenu u 163. večitom derbiju, ali i to mu je bilo dovoljno za ključni doprinos Partizanovom ranom vođstvu, kada je pred Zvezdinim kaznenim osvojio loptu, a u nastavku akcije Filip Stevanović je pogodio za 1:0.

Međutim, ubrzo je usledio duel sa Sanogom, koji ga je zakačio po oku, napravio mu i ogrebotinu uz udarac, pa je Suma hitno morao na preglede na VMA.

Epilog - mesec dana će morati da pauzira, uz strogo mirovanje, bez ikakvih većih napora, kako se situacija ne bi dodatno pogoršala i kako mu vid ne bi bio ugrožen.

Kako se Suma oseća posle svega, otkrio je u razgovoru za ''Novosti''.

Istakao je da je na terenu najpre bio ubeđen da će mu odmah biti bolje posle dobijenog udarca, ali ispostavilo se da je situacija bila mnogo ozbiljnija i na insistiranje lekara morao je odmah da izađe iz igre.
-
Baner
-
''Pregled u bolnici je pokazao da imam krvarenje, a sada sam kod kuće i preporučeno mi je strogo mirovanje.

Mogu da obavljam uobičajene dnevne, rutinske stvari, ali čak ni pri redovnoj higijeni ne smem da pravim neki veći napor. Lekari mi kažu da sam još i dobro prošao, kako je moglo da bude, jer je i vid mogao da mi bude ugrožen'',
izjavio je Suma.

Dobijeni udarac je stoički izdržao, ali još nešto ga je zabolelo posle svega. Očekivao je makar izvinjenje iz Zvezde, ali nije dobio ni toliko...

''Uz mene su porodica, saigrači i trener. Osećam njihovu snažnu podršku, ali nažalost iz Crvene zvezde niko nije zvao da se izvini, iako vrlo dobro znaju kakav sam udarac dobio i šta se dogodilo'', istakao je Suma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Friday, 23.10.2020
03:19

Ma nije mu ovo trebalo..ko da mu se izvini? ..Burazeru igras u ling longu ..

avatar
Sale Mladenovic
Thursday, 22.10.2020
23:30

Suma ne boj se kažnjen je DVE utakmice,pa neće moći da igra protiv Javora i Radnika.Sad ti i Docić privatnu tužbu,pa da vidiš kakav nam je i zakon.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.10.2020
17:14

Позив од Звезде треба заслужити. Какви комедијаши су то, а тек лажови тако да лично не верујем да је сума тако тешко повређен.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 25.10.2020
22:48

Pitam se da l' si svestan kakvu si glupost napisao?

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 27.10.2020
22:03

Питам се да ли си свестан у какве глупости верујеш.

avatar
Osijek 51
Thursday, 22.10.2020
12:07

E, moj Suma, pa trebao bi vec znati gdje se nalazis i sta mozes ocekivati....

avatar
Realni Arthur
Thursday, 22.10.2020
12:02

Dragi Suma, potpuno si u pravu, i zalosno je da ti se niko od Zvezde nije javio, pitao kako si ili da ti pozeli brzo ozdravljenje! Nazalost, ovo je jedno neprijatno iznenadjenje za mene kao Zvezdasa, jer ajde Sanogo mozda i nema tu kulturu, osecajnost, ali cinjenica da zivite od istog hleba trebalo je da ti se javi i da se izvini, jer budi siguran namere nije bilo. Zelim ti od srca da sto bre oazdravis, ako ti bilo sta znaci, ti si jedini igrac Partizana kojeg bih rado video u Zvezdu jer si pravi majstor i najbolji stranac u nasem fudbalu dugo dugo vremena! Pozdrav od Zvezdasa!

avatar
napred Panktizan!
Friday, 23.10.2020
01:38

Cekaj, kako sad to, zar nije isla prica kako je on najveci promasaj ikada? Vrteli su se novinski natpisi i pominjala suma koji je Partizan dao za njega, nikada nk jedan slican natpis nisam video za zvezdine prave promasaje, koji su mouda malo manje bili placeni, ali kojih je u zbiru bilo 5-10.

avatar
Čeki
Thursday, 22.10.2020
11:44

To je problem naše ''gospode'' koje se nalazi na rukuvodećim funkcijama u klubu. Pa kad vidite onog Terzića, zar stvarno mislite da čovek ima manire? Pa jel vidite kakve sve igrače dovodimo da nam igraju u poslednje vreme, sve njegov mentalni sklop. Zvezda je nekad imala daleko veću gospodu za rukovodioce koja je makar znala da se ponaša (Partizan takođe, ali kod njih je to manje izraženo). Ovo je sad bogu plakati.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 22.10.2020
10:57

Inace Everton je bar slao sms nakon njegovih startova

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 22.10.2020
10:47

Nema potrebe za izvinjenjem, nije bilo namjere, desava se, ali kultura, kolegijalnost i ljudskost ipal nalazu barem pitati za zdravlje...

avatar
napred Panktizan!
Friday, 23.10.2020
01:42

A kako ti znas da nije bilo namere. Nije bilo namere da isece nokte, to je jedino sigurno, za ostalo mozemo samo da nagadjamo, ali zar nije malo mnogo da je Sumi ovo vec drugi derbi koji zavrsava u bolnici, a i Sadiku je bilo naprslo rebro. A Sanogo je vec polomio i nogu jednom igracu, nije bio kaznjen crvenim, video covek kriterijum sudjenja u Srbiji, pa ti dokazi da nije namerno. Kako nista slicno nije uradio u Evropi?

avatar
Milan K.
Thursday, 22.10.2020
10:20

Dragi Sejduba, pa nece ni da zovu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 22.10.2020
10:19

Nadj je posetio Bastu u bolnici, a ovaj ni izvini nije rekao, cak je i srednji prst pokazao nakon iskljucenja...

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 22.10.2020
17:15

Салиме Нађ није посетио Басту у болници а није му се ни извинио.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 01.11.2020
18:12

Салиме то што ти причаш никоме није познато.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 23.10.2020
08:06

''Nađ je najavio da će obići Bastu u bolnici.

- Pošto sam se iz Urgentnog centra veoma brzo vratio na stadion, Albert mi je prišao nakon meča u svlačionici i izvinio mi se. Ne mogu da ga okrivim za povredu, jer verujem da nije imao zlu nameru. Žao mi je što Crvena zvezda nije trijumfovala, ali verujem da će moji saigrači pravo lice pokazati u polufinalu Kupa - istakao je Dušan Basta pred jučerašnji odlazak u bolnicu.''