Suma obavio najvažniji razgovor, navijači će biti oduševljeni!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.06.2018.
19:34
Izvor: Sportske.net

Strelac vodećeg gola za Partizan u kontrolnom meču sa Honvedom otkrio je kako razmišlja pred start nove sezone.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su Honved (2:0) na startu centralnog dela priprema u Sloveniji, a strelac vodećeg gola za crno-bele bio je Sejduba Suma.

Reprezentativac Gvineje odlično radi na treninzima, a današnja utakmica bila je druga koji je odigrao od početka priprema.

"Jako dobro za početak. Moraću da radim još više, ali mogu da budem zadovoljan sa prethodne dve utakmice i startom priprema", rekao je Suma.

Svoju prvu sezonu u Partizanu Sejduba Suma želi da zaboravi što pre, baš kao i većina navijača. Omaleni vezista tvrdi da je obavio "važan razgovor" i da je shvatio u čemu je problem.

"Znam šta se dešava u klubu, da neki žele da ostanem, da neki žele da odem, ali to je deo fudbala. Razgovarao sam sa sobom i zaključio da ono u prethodnoj sezoni nisam bio ja i da moram da radim još više za ekipu", istakao je Suma.

Na osnovu onoga što se može videti na treninzima Partizana Sejduba Suma deluje mnogo bolje, ali solidan utisak ostavljao je i tokom zimskih priprema tako da će takmičarski mečevi biti jedino merilo za najskuplje plaćeno pojačanje crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola_b20
Tuesday, 26.06.2018
10:44

Setite se samo Kange,kako je igrao prve sezone,decko nije postojao na terenu,a onda sledece odveo Zvezde u LE,biće Suma onaj pravi.

avatar
Realan_PFC
Monday, 25.06.2018
19:39

ustvari nemogu da izvuku pare koje su ulozili ni na koji nacin, prodaje ili pozajmice, pa daj bolje da mu pruzimo sansu kad smo vec promasili, ako eksplodira nadrljali smo od ilijeva i njegovih hvalospeva

avatar
Vanja Grubač
Monday, 25.06.2018
20:35

Neka on eksplodira izdržaćemo Ilijeva.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 25.06.2018
21:51

Ja sam zvezdas, ali mislim da ce Suma eksplodirati ,Nvezano za Ilijeva.Suma je cini mi se, zbilja znalac.