Suma ljut na sebe, objasnio zašto ga "grobari" vole!

Autor: Beta Beta
petak 09.08.2019.
10:11
Izvor: Beta

Ofanzivni vezista

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da je pobeda od 3:1 protiv Malatije "savršen" rezultat, ali i dodao da je bio ljut na sebe zbog propuštenih prilika.

"Mislim da je ovaj rezultat savršen za nas, idemo tamo i znamo da moramo da odigramo još jednu dobru utakmicu i sve će biti u redu", rekao je Suma.

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć na svom terenu Malatiju s 3:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Suma je bio strelac trećeg gola sa penala, ali prethodno nije iskoristio nekoliko izrazitih prilika.

"Imao sam par šansi, jednu sam iskoristio, neke nisam i bio sam ljut na sebe u tim momentima, ali saigrači su me hrabrili i to mi dosta je značilo što se na kraju i isplatilo", rekao je Suma.

Suma je odigrao dobar meč, a navijači su tokom meča u nekoliko navrata to nagradili skandiranjem njegovog imena.

"Dajem sve za tim i zato me vole, njihova podrška me motiviše da radim i treniram sve bolje", rekao je on.

Revanš utakmica igra se narednog četvrtka u Malatiji.

"Neće biti neka razlike u igri. Mislim da će oni pokušati da isprave greške iz ovog meča, ali na nama je da odigramo kao u Beogradu i da prođemo u sledeću rundu", rekao je Suma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pfc11
Friday, 09.08.2019
13:04

Suma nemoj da klones ti si odlican igrac.Mana ti je sto nisi sebican a ja to voim.Bice golova samo ovako nastavi.Ipak je Ilijev doveo dobrog igraca a to Sam vidio kad je dosao Al je bio nespreman I igrao na pogresno mjesto.Doduse tada nije ni igrao mnogo.

avatar
k.na.bicikli
Friday, 09.08.2019
23:11

Zbog njega mi je najdraze,svi su ga brzo otpisali a nije ni pravu sansu dobio..pa hajka novinara i komentatora,on im je bio kriv za sve..Po meni je on najveci pobednik.

avatar
REVØLT
Friday, 09.08.2019
12:53

4-1-3-2: Stojkovic (Stevanovic, Popovic, *Kljajic)- Enake (Vulicevic, Pesukic), Nema Miletic (Ostojic, Vujacic), Pavlovic (Dinga, Miletic), Brezancic (Sehovic, Urosevic)- Zdjelar (Scekic, Smiljanic)- Tosic (Lutovac, Lakcevic), Suma (Pavlovic, Zakaric), Stevanovic (Jovanovic, Stanojlovic)- Sadik (Ozegovic, Gigic), Asano (Ivanovic, Nikolic).

avatar
REVØLT
Friday, 09.08.2019
19:45

4-2-3-1: Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Enake (Vulicevic, Pesukic), desni Miletic (Ostojic, Vujacic), Pavlovic (Dinga, levi Miletic), Brezancic (Sehovic, Urosevic)- Zdjelar (Scekic, Smiljanic), Natko/Jojic (?, Kljajic pomocna ruka jer necemo dovoditi 3-icu MC-a Hahaha)- Tosic (Lutovac, Zakaric), Suma (Pavlovic, *Nikolic), Asano (Stevanovic, Ivanovic)- Sadik (Gigic, Ozegovic).

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 09.08.2019
11:24

Koliko puta sam samo pisao da promašujete jer šutirate nisko, 2 puta Suma, 1 Asano i onda se Asano odlučio da podigne loptu i dao gol. Šutirajte visoko, pod prečku i bićete efikasniji.

avatar
REVØLT
Friday, 09.08.2019
10:56

Pre njihovog gola (onog kornera) je bio ofsajd, sudija je kriminalac!