Suma iskren: "Razumem one koji nisu verovali u mene..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.09.2019.
16:12
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac Partizana opravdao ukazano poverenje na sinoćnjem derbiju.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Sejduba Suma mnoge je navijače bacio u trans svojim golom u jučerašnjem derbiju.

Pogodak protiv Crvene zvezde kao da nagoveštava da ćemo u nastavku sezone videti sve njegove kvalitete.

"Od prvog trenutka kada sam došao u Partizan znao sam šta za navijače i igrače znači Večiti derbi. To je prvo što pomislite i na šta vas asocira klub kao što je Partizan kada neko govori o njemu. Uvek ga upoređuju sa najačim u svetu i meni je čast da sam još jednom opravdao poverenje svih koji su verovali u mene, bili strpljivi i podržavali me. Ovo je za mene izuzetno važan gol jer je reč o derbiju i ima posebnu težinu, ali svaki koji moj klub odvede dalje, posebno kada je teško se tada piše zlatnim slovima", kazao je 28-godišnji fudbaler.

Reprezentativac Gvineje je svestan da na početku svoje karijere u Humskoj nije pružio partije kakve su se očekivale od fudbalera takvog kova.

"Razumem one koji nisu verovali u mene. I sam sam svestan da na početku nisam pružao najbolje partije i da je bilo razumno njihovo 'razočarenje' u tom momentu. Znao sam ko sam, šta mogu i jednostavno je sve bilo pitanje vremena. I sada znam da mogu još bolje."

Veliku ulogu igra i njegov odnos sa trenerom Savom Miloševićem.

"Kod mene je poverenje i ličan odnos sa trenerom veoma važan. Šef Milošević veruje u mene, dosta i pričamo, imam dobru komunikacjju sa svima i mislim da se to samo prenelo na teren."

Šta očekuje od ove sezone?

"Ispred nas je duga sezona. Mislim da ćemo formu još podizati bez obzira što igramo na tri fronta. Mogu u  ime svih da obećam da se nećemo predavati, da ćemo se boriti i raditi najbolje što možemo. Ljudski je i pasti, pogrešiti, ovo je sve život i fudbal, nismo roboti. Titula je naša želja", nema dilemu Suma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 23.09.2019
18:34

Ako računamo minutažu koju je odigrao do sada u sezoni Suma ima skoro gol ili asistenciju po meču. Može on još bolje pogotovo kada pojedini saigrači iz napada podignu formu.