Sudijske greške? Mrkela ima poruku za druge klubove!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.12.2019.
18:14
Izvor: Sportske.net, Zvezda TV

Šta od njih očekuje?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je za Zvezda TV o aktuelnim temama, a najaktuelnija je pobeda nad Voždovcem proteklog vikenda (2:0).

U javnosti je bilo polemika o pojedinim sudijskim odlukama na toj utakmici (poništen gol Voždovcu, ''sumnjiva'' pozicija prilikom Zvezdinog vodećeg gola), a Mrkela nije bežao ni od komentara na tu temu, uz poruku i ostalim klubovima.

''Greške postoje. Lično, nisam siguran da li smo gol protiv Voždovca postigli iz ofsajda, ali je utisak da se najviše potenciraju greške u korist Crvene zvezde.

Često sam isticao i greške koje su bile u našu korist, a ne vidim da drugi klubovi to rade. Voleo bih da počnu. Greške se dešavaju na svim stadionima, ali se najviše priča o onim u našu korist'', istakao je Mrkela.

Zvezda je na domaćoj sceni i dalje ubedljivo na prvom mestu, a u Evropi ima šanse da prezimi. Odluka o tome biće doneta u Atini, gde će Zvezda u poslednjem kolu igrati protiv Olimpijakosa.

''Uvek postavljamo najviše ciljeve. Već smo pobedili Olimpijakos u Beogradu, imamo bodovnu prednost, biće nam dovoljan i remi, ali nećemo ići na nerešen rezultat. Znači nam to što smo ispred njih na tabeli, najviše sa psihološke strane'', istakao je Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
23:41

Kad promašite pa umesto u Genk odete u Gent i nije toliko strašno, ali kad želite da gledate Čumića u Ivanjici, a završite u Jovanjici, e onda je za svakoga pa i za šMrkelu opasno.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 02.12.2019
21:23

Problem je u tome što se u Zvezdinu korist greši svaku utakmicu i kad treba, a za svaki slučaj i kad ne treba...

avatar
Man united
Monday, 02.12.2019
23:43

И то си закључио на основу медијског спиновања? Кад год су медији потенцирали грешке у Звездину корист, увек је пре тога Звезда била оштећена. То се наравно не помиње. Ево примера. Иванић у стопостотној шанси, судија измишља офсајд, а није ни близу офсајду. Након тога пенал за Звезду грешком досуђен. Наравно, медији само о пеналу брује. Против Напретка њихов играч удара Бена по глави у 16м. Нема пенала и црвеног картона за Звезду. Након тога се свира чудан пенал за Звезду. Медији опет наравно прву ситуацију 'заборављају'. Оспоравају пенал за Вождовац против Партизана, а на истом мечу 'заборављају' на несвиран пенал за Вождовац кад Павловић удара руком играча Вождовца у 16м. И тако је стално. Поготово ове сезоне.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 02.12.2019
21:16

Potrebno je razlikovati sudijske greske od sudijskog namestanja.

avatar
GlasRazuma
Monday, 02.12.2019
21:16

Da je srece i pameti ,dobri moj Mitre,ti nikada ne bi bio tu gde jesi !!!! Bolje bi vam bilo da kazete ko je insistirao na dovodjenju ovih katastrofalnih pojacanja....red je da neko pruzme odgovornosta za ovo !!!! O kakvoj pobedi u Atini Vi pricate? Pa da li ste normalni????? Svi znamo da ste odigrali tri za tri i da se ti bodovi moraju vratiti. Pa sve i da nismo upravu,sa ovakvom igrom i ovakvim fudbalom,sve do tri komada cu smatrati nasom pobedom !!!!

avatar
Man united
Monday, 02.12.2019
23:45

Сви знамо? Хајде лепо одиграј тикет на једно 1000 евра и усликај то овде свима нама. Зашто не искористиш такву прилику пошто 'знаш' све.

avatar
Man united
Friday, 06.12.2019
10:59

Не играм ни ја. То је буквално коцка. Не можеш ти бити паметнији од целог тима људи који смишља квоте. Али да знам резултат унапред, одиграо бих. Нема потребе да напушташ. само не падај на њихове форе. По њима Звезда поштено не може да добије. Те је сад ово са Олимпијакосом одједном 3 за 3. Чуди ме да за Ливерпул нису имали неку теорију завере. Додуше, можда и јесу, него сам заборавио.

avatar
GlasRazuma
Thursday, 05.12.2019
18:55

A i da kazem,ukoliko Zvezda uzme bod u Atini (sto bih ja voleo) nikad vise necu ostaviti kmomentar ,ni ovde niti bilo gde drugde i javnp cu svima vama upucenima da se izvinim!!! Toliko.

avatar
GlasRazuma
Thursday, 05.12.2019
18:53

Ne igram kladionici i ne bavim se kockom. To je za naivne likove koji razmisljaju poput tebe. Ja tih 1000e iskoristim za nesto pametnije. Razgovaracemo o tome u sledeci cetvrtak ako zelis. A sada mi samo daj objasnjenje za to sto je Olimpijakos igrao bez tri najbolja igraca u BG...mozda taktika? Ne razumem???

avatar
mlk
Monday, 02.12.2019
20:35

Kradete iz utakmice u utakmicu da ste se i sopstvenim navijacima ogadili tako da nemoj da se oglasavas!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
20:20

Partizan je uputio zvanični zahtev za VAR tehnologiju i strane sudije. Nijedan klub iz SL osim Partizana NijE ZA pa ni zvezda, tako ste glasali bez obzira šta pričate u javnosti. Kokeza koji je sa mesta potpredsednika zvezde došao na čelo FSS je rekao da će uvesti VAR čim ga uvede LŠ. Jel se koristi VAR u LŠ? Koristi se. Pa šta čekate? predsednik Sudijske komisije je otišao na usavršavanje za upravljanje VAR-om. Jel se vratio ili se i dalje usavršava? Nemoj samo da se usavršava kao Terzić u Arizoni. Jel se bivši zamenik kapitena zvezde Stojković hvalio da se zvezda za sve puta u srpskom fudbalu? Jeste. Pa izvolite pa uvedite VAR da pomogne da nema grešaka ako vam ne odgovara ili vam ipak odgovara pa ga zato ne uvodite? Jel ste sami rekli da imate najviše uticaja na ostale klubove kada su podržali promene o broju stranaca i još ste govorili da to pokazuje kakav je Partizan klub, u smislu da se ništa ne pita. Uvedite VAR, dovedite strane sudije koje ne moraju da se usavršavaju, a to što ćete vi da kažete da je sudije dodelio vama 3 boda od Inđije, 3 od Napretka, 3 od rada, 1 od javora i 3 od voždovca mi nemamo ništa od toga, to je 13 u 17 utakmica. Zašto se ne javiš da kažeš da je Njegoš Petrović igrao u 3. kolu prvo za rad pa za zvezdu i da to nije regularno i da ta 3 boda koja su upisana zvezdi na Voždovcu treba da se preregistruju u 3 boda za voždovac službenim rezultatom 3:o? Zašto se ne javiš da kažeš po kom je to članu Pravilnika celo kolo odloženo zbog 3 odložene utakmice i da je to urađeno da biste pobegli s gostovanja na Banovom Brdu pre nego što se slije još nekoliko miliona € u vaš klub da se još malo igrate "pojačanja" u nadi da ćete s "pojačanjima" na proleće dobiti Čukarički na Banovom Brdu. Kako takva sila u srpskom fudbalu da se plaši Čukaričkog i gostovanja na Banovom Brdu? Lepo ste smislili da se broje velike sudijske greške dok sudije zvezdi sude prekršaje za oštar pogled protivnika, a protivnicima samo ako je nešto bezopasno po zvezdin gol ili kada zvezda ima 2 razlike. Svi napolje iz srpskog fudbala - Kokeza odlazi!

avatar
GlasRazuma
Monday, 02.12.2019
21:07

Sta cemo sa onim godinama Toletove vladavine kada su ekipe napustale teren zbog postenog sudjenja parizanu ????? Sta sa tim godinama kada je Zvezda svako prvenstvo od prve cetiri utakmice igrala tri u gostima??? Sta sa tim kada je Tole u pijanom stanju izjavljivao da dok je on predsednik fudbalskog saveza Zvezda nece biti prvak?????......... Sta sa tim ???? Bilo vam lepo 6 godina???? Pa stanite malo rodjaci..... bič ima dva kraja !!!

avatar
gagi j.
Monday, 02.12.2019
21:23

Da li se koristi var u ligi evrope? Ne!!?? Sramota....raspustiti UEFA

avatar
Consigliere 1927
Monday, 02.12.2019
20:07

Pa to je normalno kad su iza nas, da sapiraju svoje neuspehe. Ne znam ko im je kriv sad za AZ Alkmar verovatno opet Zvezda. To su takvi likovi koji nemaju 5 fudbalski treninga, a sve znaju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
23:17

Sigurno nije Partizan kriv jer sudija ne dosudi 2 očigledna penala protiv Mančester Junajteda u Beogradu. Ako imaš 5 časova matematike iz osnovne škole znaš da bi Partizanu bila sada dovoljna pobeda protiv Astane kući za siguran prolaz dalje, a možda bi mu i nerešeno bilo dovoljno, možda ne bi čak i sa porazom u poslednjem kolu prošao dalje, sve u zavisnosti od ishoda Mančester Junajted - AZ Alkmar, ali kao što niste videli tu krađu ne vidite ni ove u korist zvezde i na štetu Partizana. Trio fantastiko Terzić - Mrkela - Milojević imaju mnogo treninga, a ne znaju pravila.

avatar
petar000
Monday, 02.12.2019
19:44

Naravno da se potenciraju kada ih ima najvise u vasu korist. Da ne pricamo kako vi potencirate kada se pojavi jedna greska na vasu stetu u bukvalno dva prvenstva. Kad ste vi u pitanju to nisu greskice, ili nesto sto se sporadicno desava, nego su greske uglavnom skandalozne. Sta ocekujete, kako da se drugi postave kad su greske u vasu korist bukvalno u svakom kolu. To sto ste vi dobra ekipa ni malo ne opravdava takve stvari. I najbolje ekipe umeju da se okliznu. vama se ne dopusta da kiksnete u prvenstvu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 02.12.2019
23:18

Dobra su ekipa za punjenje samo kome je dozvoljeno.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 02.12.2019
19:33

Opusteno Mrki xaxax.
Nema veze sto ste na kraju ove nedelje opet ispali komicni.
Dva meseca la*ete kako je opravdano Vozdovcu sviran penal protiv Partizana, iako se igrac Vozdovca sam od sebe sapleo, a gle cuda ponovo se desila slicna situacija u Hagu, na utakmici Az-Partizan, gde igrac Az-a pada sam od sebe i umesto penala za Az Alkmar sudija pokazuje zuti karton zbog simuliranja.
Jel nas opet strane sudije vise vole, kao sto kazu pojedini indijanci?

avatar
mkg
Monday, 02.12.2019
19:30

Taktika protiv Olimpijakosa: dva dabl-dekera i tenk u odbrani. Formacija 6-3-1.

avatar
REVØLT
Monday, 02.12.2019
19:29

Zasto znaci navoda kod sumnjiva? Dva ofsajda su bila u (is)toj akciji. Drugi to ne rade jer se nikome u Srbiji (osim vas) ne desava da im sudije pomazu na svakom mecu, to je barem jako lako za objasniti.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 03.12.2019
05:05

Videlo se na derbiju sve i kome se pomaze... A videlo se i u LE kad Stojke krene na loptu pa mu ispada niko mu to ni ne sudi, samo je u derbiju covek video da je bilo kontakta i faul posle 2 sekunde i to kad Zvezda daje gol... Vi ste bas napacen klub, ceo zivot neki uspeh nemate i uvek su vam sudije krive.

avatar
RG VILI
Monday, 02.12.2019
19:26

Postavljate najvise ciljeve. Pa kako te nije sramota.... Najskuplji tim , za njega se najvise krade,najbrutalnije.