Sudijska komisija glasno - Radnički i Napredak jesu oštećeni!

Autor: Beta Beta
petak 19.05.2017.
14:19
Izvor: Beta

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije navela je danas da su sudije na utakmicama Mladost-Napredak i Radnički-Partizan pravile greške, ali je naglasila da se više neće oglašavati posle prozivki iz klubova.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konfencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici, prinudjeni smo da reagujemo i iznesemo činjenično stanje posle najnovijih optužbi i saopštenja FK Radnički iz Niša i FK Napredak", navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Ova dva kluba su posle poraza od Partizana i Napretka izdala saopštenja u kome su optužili sudije da su ih direktno oštetili.

"Na utakmici Mladost – Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera. Na utakmici Radnički – Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Djurdjeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd)
", navodi se u saopštenju.

Partizan je u Nišu pobedio 3:1, dok je Mladost kod kuće pobedila Napredak 3:2 uz dva dosudjena penala za njih.

"Sudijska komisija se više neće oglašavati i odgovarati na raznorazna saopštenja klubova , ali će nastaviti da prati i donosi adekvatne mere i sankcije u skladu sa propisima", navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 20.05.2017
08:36

Dobro i šta sada? ko će da odgovaraili će te sudije biti nagrađene SVE DOK IM NE BUDE DOŽIVOTNO ZABRANJENO DA SUDE TO ĆE SE PONALJATI.

avatar
chaki
Friday, 19.05.2017
21:10
avatar
Al(a)din
Friday, 19.05.2017
16:36

Pa kaznite onda te sudije !!

avatar
Непобедиви
Friday, 19.05.2017
15:24

Krznaric crveni, dva penala manje plus siguran penal za Napredak. Sporna je jos jedna situacija u kaznenom prostoru Mladosti, ali ne vidi se najbolje na snimku. Inace na fb stranici FK Napredak Krusevac (nije oficijalna stranica) je podeljen klip sa svim ostecenjima na racun Napretka. Najbitniji su u duelu sa Vojvodinom, Radnickim i Mladosti. Svi mecevi su iz drugog dela prvenstva.

avatar
prike
Friday, 19.05.2017
15:22

И? Ником ништа. Па добро, није баш ником. Неко је профитирао из свега овога. Како год, југ Србије још једном остаје празних шака.

avatar
Poznavalac
Friday, 19.05.2017
15:17

A,javor nije oštećen jel da??Osteceni za zutin karton,a za koliko prekršaja je partizan ostecen??Ma ništa nam ne možete,imamo kvalitet kao svi ostali klubovi zajedno..

avatar
Friday, 19.05.2017
15:57

Za sta je Javor ostecen? Oba penala su postojala, jedino je mozda onaj drugi zuti karton delimicno sporan jer je zbog toga moralo da usledi iskljucenje, ali nije da nije opravdano pokazan tako da cak i nije sporan.

avatar
Petar Petar
Friday, 19.05.2017
15:10

Pa dobro, sve to stoji. I kako je to uticalo na rezultat, po zuti Urosu i Radosu i ofsajd kada je Kojic otrcao na tribine? Stvarno su bezocno pokradeni.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 19.05.2017
15:02

Terzicu ili ko god se pita u Zvezdi,a to mozda ni sami vise ne znate,VI NE ZNATE DA VODITE KLUB! Jeste,ima Partizan prijateljske utakmice,imamo i mi,pomazu im sudije,pomazu i nama,ali verujem da ni jedan jedini navijac Zvezde ne zna u kom smeru ide nas klub,naravno titula bi nam pomogla jer bi imali 2 sanse za LE,ali jel to cilj? Evo vam predlog,koji bi podrzao svaki NORMALAN navijac. Prodajte sve strance i sve starije od 26 godina,koga ne mozete prodati,raskinite ugovor i kupujte,dovodite svu najtalentovaniju decu u Srbiji,platite umesto oronulog stranca,vrhunskog trenera za mladje kategorije,platite skaute da idu po svim mestima u Srbiji,organizujte kampove i sve to ce vas bar 10x manje izaci nego ovi stranci,jasno uspeha nece biti narednih bar 5 godina,ali mi ga ni nemamo vec 20 godina,tako da bi tih 5 i pregurali nekako. Ovo sto vi radite je potpuno isto vasim predhodnicima,ubodete vi 1 dobro pojacanje od njih 10,shvatam ja i to da vam bar 3 igraca neko drugi dovede,ali sta vam to vredi kada su losi? Kada vam vec dovode jel bar niste u stanju da postavite neku granicu kvaliteta? Takodje mozda me i najvise zanima ko je taj genije koji odlucuje koga dovesti? Da li ste IKADA pogledali neku utakmicu 2 kvalitetnija tima u LS,jel ne vidite koje kvalitete imaju,tj. kakve predispozicije trebate traziti od igraca koje dovodite? Vi ne znate da ukomponujete ekipu,da vam sada daju Lukakua za dzabe vi bi na sredini doveli 4 "tehnicara" koji bi gnjavili loptu,jer sto da mu dovedete krilo da mu centrira,neka se on vama prilagodi,jel? Sedite kada se skupite,pa prvo smislite kakav tip fudbala ce Zvezda da igra,hocemo po bokovima,kroz sredinu,akcija iz 3 dodavanja ili cemo cekati kontra napade,pa kada za pocetak bar to odlucite,onda se otarasite onih koji se ne uklapaju u sistem i dovedite potrebne igrace,eto bar ti za pocetak,verujem da nije bas kvantna fizika u pitanju. Naravno kada to uradite nemojte izadji na konferenciju da pricate kako smo kao Real,jer kao Real necemo nikada biti,ali mozemo pozajmiti neciji stil igre,pa koliko toliko ga iskopirati,nije to sramota to rade i nakbolji klubovi sveta,jer hvala bogu nema 30000 razlicitih formacija.

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 20.05.2017
13:19

Svaka ti je na mestu.Samo svi koji vode drustveni klub treba da prodju moralno prociscenje,da postanu posteni,da vole klub vise nego sebe pa onda bi mogli da urade tako kako si sugerisao.Dok je dzep bitniji od kluba ne ocekuj boljitak,a to nece biti uskoro

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 20.05.2017
16:25

Pa niko im ne brani da pune dzepove,pa Mamic puno 10x vise svoje dzepove,ali ima stabilan klub i dobre igrace stalno,ovde je problem sto oni ne znaju NISTA! Ajde da razumem pogresis kod izbora igraca,gresi Liverpul koji placa po 50m igraca,ali oni pogrese i kod trenera i kod taktike i kod sastavljanja ugovora,pa kada nista ne radis kako treba znaci da ne znas to da radis.

avatar
Friday, 19.05.2017
14:25

Ma da, a ćutite što je Bulatović prvi udario Kojića dva puta dok je lopta već bila van igre? Kakvu god kaznu da je zaslužio Đurđević Bulatovića ništa manju nije zaslužio. Ofsajd nije bio ali i da nije dosuđen samo bi Partizanov golman imao loptu u ruke umesto što je izveo ofsajd. Ništa o žutim kartonima za Arsiću? I kakvo je objašnjenje o suđenju Nikolića u Lučanima? Navedite sve greške da ljudi čuju i znaju za koliko je oštetio Napredak. Vaše namere su tako jasne i nemate više šta da tražite u srpskom fudbalu. Napolje!

avatar
Friday, 19.05.2017
15:32

Bulatovic Kojica? :-D

avatar
Felix DeSouza
Friday, 19.05.2017
15:38

Kojic ne igra za Partizan. :)