Sudije sa 158. "večitog" derbija ostaju bez poslova u "inostranstvu"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.09.2018.
09:28
Izvor: Sportske.net

Dvojica arbitara iz tima koji je delio pravdu na 158. "večitom" derbiju mogli bi da ostanu bez angažmana na međunarodnoj sceni.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije trebalo bi do kraja meseca da dostavi spisak arbitara koji će u narednoj sezoni imati zvanje internacionalaca, a na njemu će izgleda biti i određenih promena.

Pozicije Milorada Mažića i Srđana Jovanovića se ne dovode u pitanje, ali zato preostala trojica možda treba da se zabrinu.

"Žurnal" piše kako će Kragujevčanin Bojan Nikolić sigurno biti obrisan sa spiska, ali i da postoje indicije da isti važi i za Danila Grujića i Nenada Đokića.

Potonja dvojica nalaze se u žiži zbog situacije sa 158. "večitog" derbija, a inače su deo Mažićevog sudijskog tima u mečevima najvišeg ranga koji se igraju pod okriljem UEFA.

Ako je verovati glasinama, mesta Danila Grujića i Nenada Đokića mogli bi da zauzmu Novak Simović i Miloš Đorđić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 28.09.2018
10:55

Grujić po mom mišljenju nije kriv, samo je prihvatio sugestiju lopova đokića, što je i normalno jer se iz njegove pozicije nije mogla doneti nikakva odluka. Grujić nije video snimak, pa nije mogao videti loše postavljanje đokića i da nije mogao i da je hteo, da vidi da je gol regularan ili nije. Pogotovo zbog položaja tela Stojkovića pri odbrani. Tako da je đokić tu odluku doneo proizvoljno i tendenciozno. On jednostavno NE SME više da sudi Partizanu, pogotovo posle komentara koji je dao, iz kog se ogleda netrpeljivost prema klubu.

avatar
Grb partizana 1997?
Friday, 28.09.2018
11:57

Djokic ne treba vise da sudi partizanu zbog pretnji koje od vas dobija. A lepo kazes za polozaj Stojketa, desna noga na liniji a ruka debelo u golu.

avatar
MarkoSi
Friday, 28.09.2018
12:31

Grujić je vrhunski odsudio derbi. Čini mi se da ni jedna sporna situacija u polju nije bila. Jedina sporna situacija je taj Zvezdin gol. Po pitanju tog gola, niko realan ne može tvrditi da je lopta 100% prešla ili da 100% nije prešla liniju. Zato je besmisleno prozivati bilo kog sudiju koji je u takvoj situaciji dosudio ovo ili ono. Da nije priznao gol, navijači Zvezde bi dokazivali da je bio gol i onda bi pritisak na sudiju bio sa druge strane. Tebi deluje da nije prešla liniju, meni deluje da jeste, sudiji je u tom momentu delovalo da jeste i kraj priče. Ovo drvlje i kamenje iz partizana na sudije i odgovori iz Zvezde su zaista patetični.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
10:09

Zasto kad su dobro obavili posao? Ili mozda nisu? Gde je Lazar Lukic ovde? I on je bio na spisku sudija iz Elit grupe.

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 28.09.2018
09:49

Znači kad Mažić svira finale LŠ idu hvalospevi kako su on i njegova ekipa odradili fantastičan posao a ti isti ne valjaju kad sviraju klubu koji nije navikao na pošteno suđenje,da su timovi jednaki,da se sudi ono što se i dešava na terenu...

avatar
petar000
Friday, 28.09.2018
13:46

Svasta si napisao, i pored tvoje zelje da kritikujes Partizan opisao si u komentaru Zvezdu. Smesno...

avatar
babaroga
Sunday, 30.09.2018
00:46

Stvarno je tesko razumeti onaj tvoj"komentar" na moj post o Savi Milosevicu. Ili nemas dovoljno godina da ne znas sta se desavalo tek par leta pre, ili si ostrasceni jurisnik pa je onda svakako sve jedno sta kuckas. Moj post se odnosi na Savine izjave i epitete koje je lepio Toletu i tadasnjem rukovodstvi FSS-a. Sve dok mu nisu ponudili funkciju i zatvorili usta na taj nacin. A istina ne postoji u dve ili vise varijanti. Istina je jedna i jedinstvena. Ako hoces da raspravimo tu temu veoma sam otvoren za takav razgovor. Samo najpre da utvrdimo da li si jurisnik sa kratkim pamcenjem pa se ne secas Savinih intervjua ili si maloletan jos uvek?