Sudije na udaru - Sprema se čistka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.11.2017.
09:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Završnicu jesenjeg dela sezone u domaćem fudbalu mogle bi da obeleže velike promene u vrhu Sudijske organizacije, ali i na sudijskim listama.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Prolećni deo prethodne sezone u Super ligi Srbije obeležila su prepucavanja na relaciji Crvena zvezda - Partizan, a sudijske odluke na utakmicama "večitih" po pravilu su bile povod za "rafalnu paljbu".

Nada da bi u novoj sezoni konačno mogle da prestanu priče o nameštanju mečeva i sudijskim greškama koje nisu slučajne pale su u vodu tokom prethodnih nedelja, a "Novosti" pišu da se zbog svega što se dešavalo na terenima u Super ligi sprema čistka u Sudijskoj organizaciji i na sudijskim listama.

"U Sudijskoj organizaciji, dakle od njenog vrha, pa sve do poslednjeg čoveka sa pištaljkom ili zastavicom, sledi svojevrsna akcija u kojoj bi trebalo da zauvek sa terena nestanu navijači preobučeni u crno i puki izvršioci nečijih 'muzičkih želja'", navode "Večernje Novosti".

Pomenuti list podseća da je nakon duela Borca i Partizana sa sudijske liste "nestao" Novica Anđelovski, a izgleda da će ista sudbina zadesiti i Milana Ilića iz Ćuprije koji je u nedelju delio pravdu u Subotici.

Videćemo da li se najavljena "čistka" odnosi i na članove Sudijske komisije koju trenutno čine Milan Karadžić, Rade Đurović i Dejan Filipović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Wednesday, 22.11.2017
15:56

Vujovic,Obradovic,Piper,Grujic,Nikolic,da se odstrane iz fudbala i da im bude zabranjeno da izgovore rec fudbal

avatar
rivarinho
Wednesday, 22.11.2017
14:06

Ne uspeva stara garda da ispegla ovu razliku i sad se traže novi majstori! Očekujte razvrat do kraja jeseni a na proleće masakr sličan onom prošlogodišnjem...Sudije, savez, novinari, vlast, podzemlje...ko šiša raju!

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 22.11.2017
11:22

cisti bre sve oteraj

avatar
DR DRE
Wednesday, 22.11.2017
10:52

Smesno. Zar je moguce da vujovic, obradovic i nikolic prezive ovako nesto?!