Sudija napravio problem, treba li Milojević da brine za Žuleta?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.10.2018.
13:08
Izvor: Sportske.net

Bizarna situacija sa meča u Vilnjusu mogla bi da napravi ozbiljan problem šampionu Srbije.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Desni bek FK Crvena zvezda Filip Stojković odigrao je u oktobarskom ciklusu Lige nacija još dve utakmice za selekciju Crne Gore, s tim što je sinoćni duel sa Litvanijom u Vilnjusu završio pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

Prilikom prodora po desnoj strani terena Stojkovića je oborio protivnički igrač, ali je problem nastao nakon sudara sa pomoćnim arbitrom koji je pao preko reprezentativca Crne Gore.

Od tog momenta Stojković je proveo još nekoliko minuta šepajući po terenu. Tri minuta pre kraja stručni štab "Sokolova" zamenio je Žuleta koji se žalio na bol u desnom kolenu.

Crna Gora je završila sa obavezama u oktobarskom ciklusu Lige nacija, ali bi Stojkovićeva povreda mogla da predstavlja ozbiljan problem za Crvenu zvezdu.

Šampion Srbije već u sredu igra prvu od pet takmičarskih utakmica koje su "spakovane" u dve nedelje, pa nema dileme da će Vladanu Milojeviću svaki pojedinac biti od ogromnog značaja, posebno igrač koji ima ulogu standardnog prvotimca.

Ostaje nada da se radilo samo o jačem udarcu i da Stojković neće duže odsustvovati sa terena, ali je za očekivati da "Žule" propusti predstojeći meč sa Dinamom iz Vranja koji se igra u okviru 1/16 finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 15.10.2018
16:26

Za njega će veći problem nastati kad se odmota klupko iz Pariza.