Subotičani očajni, a Partizan najbolji ove godine! Crno-beli krenuli u pohod na Kup!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.03.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Partizan prikazao možda i najbolju igru u drugom delu sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U zaostalom meču četvrtfinala Kupa Srbije ekipa Partizana je uspela da savlada Spartak rezultatom 4:0, dosta lakše nego što se očekivalo imajući u vidu da su crno-beli osakaćeni povredama morali da izađu na teren u kombinovanom sastavu. Dva gola za crno-bele postigao je Lazar Pavlović, jedan je delo Bojana Matića, dok smo videli i jedan autogol.

Izabranici Sava Miloševića nisu najbolje počeli meč, nakon početnog ispitivanja snaga crno-beli su propustili dve prilike i to obe preko Asana.

Japanac je propustio dobru šansu u 21. minutu kada je odlično reagovao golman gostiju Dokić.

Ipak, nije mogao ništa u 25. minutu utakmice, tada je mladi Lazar Pavlović uspeo da ga savlada, doduše uz pomoć defanzivaca Spartaka.

Takuma Asano je mogao da se proslavi u prvom poluvremenu, propustio je još jednu dobru šansu, a imao je i Pavlović udarac koji nije završio iza gola golmana Dokića.

U 48. minutu utakmice autogol, nova lopta u mreži Spartaka i crno-beli su stigli do zaslužene prednosti od dva gola razlike. Matić je šutirao, lopta se od Dokića odbila do Milanovića koji je loptu poslao u svoju mrežu.

Baner

Ništa nije Spartaku polazilo za nogom, a videlo se to i u 62. minutu kada je Partizan poveo sa 3:0. Tada je Lazar Pavlović uspeo ponovo da matira golmana Spartaka sa ivice šesnaesterca.

Za kraj, u 62. minutu Bojan Matić uspeva da se upiše u strelce i da pogodi za konačnih 4:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Superliga
Wednesday, 11.03.2020
10:09

Sta ti je armijski pasnjak, protivniku se oduzmu noge kad kroce na njega, zaborave i fudbal da igraju,daju sami sebi golove, ne blokiraju suteve, ne cuvaju protivnike u 16m pa ovi primaju loptu opusteno, ali sta ce mo, mora nekako da se prikrije ocajna igra prespremnog partizana i naravno pomoc pistaljke.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 10.03.2020
23:27

Da li neko zna za koji klub navija trener Spartaka, Mislim, pitam samo onako.

avatar
magister
Tuesday, 10.03.2020
22:55

Preslab Spartak, ali to je njihov problem. Partizan ipak pomalo i igra kad se građenje igre ne svede na zadnje vezne (kao protiv Nišlija).

Očekivao sam opet hrabriji Savin potez i L. Markovića zajedno sa L. Pavlovićem u sredini, ispred i u saradnji sa zadnjim veznim (Zdjelarom ili Šćekićem), a bilo bi vrlo važno staviti L. Markovića u ovu poziciju i učiniti ga silom prilika angažovanijim. Ovako, opet je popriličan period prespavao. Da je bilo tako, verovatno bi Stevanović igrao drugo krilo i onda bi to bila još dosta tečnija i opasnija igra.

King je u pravu što se tiče centaršuteva i šuteva. Previše, ali previše glupih, pogrešnih i tehnički loših reakcija. Nije dovoljno da igrači imaju ideju šta treba da igraju, a makar je toga bilo danas u odnosu na prethodne utakmice, potrebno je i da te ideje sprovode. Neće protiv iole jačih protivnika moći da se dođe do 30 prilika na utakmici (što konkretnih za gol, što za pravljenje čiste šanse), nego će se cela igra svesti na dve do tri prilike. A mi smo danas iskoristili između 10 i 15% šansi. To će biti nedovoljno da se postigne ijedan gol protiv jačeg protivnika.

avatar
DjoleKG
Tuesday, 10.03.2020
22:00

Baš neobično...

avatar
Südkurve München
Tuesday, 10.03.2020
21:00

S obzirom ko je igrao za Spartak, ovo se i ocekivalo.

Ps. Prvi gol offside 1m

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 10.03.2020
21:00

Sta je sastavom Spartaka?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.03.2020
20:58

Mogu da razumem da neki navijači ne znaju šta je penal, ne vide da Partizan nema problem sa igrom i protivnicima već sa njivama i zvezdinim navjačima prerušenim u sudijama, ali ne mogu da razumem trenera koji je bio vrstan napadač koji je znao šta je pravi centaršut i kakva je prava završnica, a trenira igrače da centriraju po zemlji na postavljenu odbranu protivnika i da šutiraju po zemlji 1 na 1 sa golmanom, inače i pojedinačno i kolektivno Partizan je sve osim centaršuteva i završnice odradio perfektno, da je završnica bila na nivou Partizan bi dao između 10 i 15 golova. Ne mogu sudije ni na 4:0 da ne pokradu Partizan. Poništili su čist gol Ivanoviću, zaustavili prelepu akciju zbog nepostojećeg ofsajda kada su Lakčević i Ivanović sami izašli pre golom, bukvalno zakinuli Partizan i Ivanovića za 2 gola. Hoćemo VAR i strane sudije, a ne Igora Radojičića i zvezdine navijače.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 10.03.2020
21:32

Ajde molim te odgovori sa kojim sastavom je igrao Spartak i koliko metara je bio ofsajd kod 1. gola ??

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.03.2020
23:34

@onaj of jungke, VAR bi vamabio samo opravdanje za kradje i otimacine, a gledace ga samo kad vamama odgovara. Ja licno samp protiv tehnologije VAR i nikad ga necu prihvatiti kao nesto normalno, a siguran sam da normalan i posten svet razmislja isto kao i ja. Ko vas ne zna skupo bi vas platio ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.03.2020
22:03

Odgovori za koga navijaš, koji klub podržavaš, kako taj klub pobeđuje, koliko grešaka u njegovu korist, koliko utakmica su mu rešile sudije i protivnici, zašto je klub za koji ti navijaš protiv VAR-a i stranih sudija, a klub za koji ja navijam za VAR i strane sudije, koliko klubova izlaze sa najjačim timom protiv kluba za koji navijaš? Navijači zvezda traže od navijača Partizana da komentarišu postave zvezdinih filijala i da hvale zvezdine sudije - vi ste totalno izgubili vezu s realnošću.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 10.03.2020
21:41

Ne mogu da pokradu Partizan to se slazem, ali da poguraju to mogu! Koliki je ofsajd bio kod prvog gola? Tuga na sta je Spartak licio u ovom duelu, dodju do lopte i ispucaju da opet Partizan napada, uzas i sramota, koliko je ovo providno bilo. A sto je najgore kad se ustanovi da je utakmica namestena nastradace samo Spartak. Partizan sa ovakvom igrom sa bilo kojim drugim protivnikom 2 gola ne bi dao. Sramota srpskog fudbala na delu!

avatar
Tuesday, 10.03.2020
20:55

''U OCIMA NASIM, TI SI SAMPION''

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 11.03.2020
01:48

pa zamo tu i mozete da budete :D