Subotičani demantuju - Nema dogovora sa Partizanom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.01.2018.
20:58
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Najnovija informacija stiže sa severa Bačke. Spartak i Partizan nisu dogovorili transfer Đorđa Ivanovića i situacija nije nimalo povoljna po crno-bele.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije još uvek nije završio transfer Đorđa Ivanovića iako su se tokom popodneva pojavile informacije da je posao završen.

Vest koju je lansirala TV Prva demantovao je predsednik Spartaka Dragan Simović u izjavi "Informeru". Prvi čovek "Golubova" sa severa Bačke tvrdi da je Đorđe Ivanović bliži transferu u inostranstvo.

"Nije tačno da smo se dogovorili sa Parizanom oko Ivanovića. Štaviše, crno-beli su daleko od transfera, mnogo smo bliži dogovoru sa jednim inostranim klubom", rekao je Simović.

Pre ovog demantija rečeno je da su crno-beli uspešno završili pregovore sa Subotičanima i da su Đorđa Ivanovića platili 300.000 evra uz procente od sledeće prodaje.

Najnovija izjava Dragana Simovića ukazuje na to da posao nije završen, a ostaje da se vidi da li će Ivanović put Slovačke jer je postojala priča da ga želi Slovan iz Bratislave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribowest
Friday, 12.01.2018
03:54

Ma sa tim pilicarima ne bi pregovarao duze od 3 dana . hoces hoces , neces neces , jer ni Partizan ne moze da proda igraca preko za 10 mil e i ako vredi jer takav je rejting nase ligendajte Jovanovicu minutazu koju je ovaj imao u Spartaku jesenas i dobicemo duplo boljeg igraca od tog Ivanovica

avatar
petar000
Friday, 12.01.2018
02:25

Ne treba ga ni dovoditi. Neka ga prodaju tamo gde im daju vise. Jeste da bih bas voleo da ga vidim u Partizanu, ali ako misle da se natezu, siroko mu polje. Realno za njega od 350 hiljada bez procenata ne treba dati ni dinar vise. A oni neka traze lude koji hoce da daju, ko im brani. Po meni je mnogo bolje izdvojiti jos toliko i traziti igraca koji se vec dokazao negde, nego za macku u dzaku koji je odigrao desetak utakmica davati vise od toga. Ja cu se uvek secati Sase Markovica iz OFK za kojeg sam tako posle igara za njih mislio da nam je najvece pojacanje koje smo doveli u poslednjih desetak godina, pa sam onda jedva cekao da mu vidim ledja. Znaci, za igrace iz nase lige plafon 300-350 hiljada i nikakvi procenti i gluposti, sve preko toga je ogroman rizik.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 12.01.2018
13:25
avatar
peca
Friday, 12.01.2018
00:52

Pa neka ide gde daju vise.To je svuda moto.E sada jeli interes da svi nasi igraci odu napolje druga je stvar.Svaki klub gleda na igracu tj robi jer oni su puka roba odavno da zaradi.Sada je to nabijanje cene.Licno ne bih nikoga preterano jurio jer radi.Stvaraj svoje igrace i ti kao i svi lupaj cenu.I ovako fudbal je najmanje sport.