Stvarno najbolji - Ugo Vijera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.12.2015.
11:55
Izvor: Sportske.net

Još jedno priznanje za najboljeg strelca šampionata Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Ugo Vijera izabran je za najboljeg igrača jesenjeg dela sezone, potvrđeno je na zvaničnom sajtu Superlige.

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler je u dosadašnjem toku šampionata postigao 14 superligaških golova za Crvenu zvezdu i nalazi se na čelu Liste strelaca ovog takmičenja, ispred klupskog druga Aleksandra Kataija sa 13 i Valerija Božinova iz Partizana sa 12 golova.

U obrazloženju Vijerinog izbora za najboljeg fudbalera jesenjeg dela sezone, podseća se da napadač Crvene zvezde na početku sezone nije blistao, ali da je potom u više navrata biran za igrača kola.

''Spektakularnom igrom u 9. kolu šampionata, u 149. večitom derbiju, oduševio je sve prisutne i 'zacementirao' poziciju najvećeg ljubimca navijača Crvene zvezde.

Igrač kola postao je i nakon susreta sa ekipom Čukaričkog u 20. kolu šampionata, kada je 'zaludeo' odbranu 'brđana', a treći put taj epitet je 'zaradio' het-trikom u ubedljivoj pobedi crveno-belih nad Radnikom iz Surdulice u okviru narednog 21.kola.

Vijeira je jedan od najzaslužnijih za neverovatnu seriju od 19 uzastopnih pobeda Crvene zvezde i rekordnu prednost u odnosu na sve rivale u borbi za šampionsku tiitulu'',
navodi superliga.rs u obrazloženju izbora za najboljeg igrača polusezone.

Prilika je zato da se još jednom podsetimo njegovih najlepših golova iz jesenjeg dela sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 30.12.2015
21:12

Dobar je Hugo, ali dobri su i Katai, Plavsic, Grujic, Donald i Srnic. Svi oni su bili dobri, ali Hugo Vieira je bljesnio na poslednje tri utakmice i na derbiju, a to je bilo dovoljno za epitet najboljeg igraca jesenjeg dela prvenstva.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 29.12.2015
14:48

Po meni je Kataji bio bolji. Jest Hugo odigrao dobro i dao gol vise, ali je Katai bio kondtantno dobar i davao je golove na vise utakmica a neretko je i odlucivao pobjednika sto asistencijama sto golovima

avatar
pjana
Tuesday, 29.12.2015
16:10

obojica su zasluzila. ne bi bilo nezasluzeno ni da je ovaj ni da je onaj. na kraju su bravure odlucile pobednika :)

avatar
PoparaZarko
Tuesday, 29.12.2015
16:33