Stvari jasnije, evo šta sve Partizan mora da uradi kako bi prezimio u Evropi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.11.2019.
18:52
Izvor: Sportske.net

Situacija baš teška, a ni bod protiv Junajteda, ma kako čudno zvučalo ne bi previše popravio šanse...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan će, posle trijumfa Holanađana u Kazahstanu, biti u veoma teškoj poziciji kada je prolazak u nokaut fazu u pitanju.

Crno-beli će, čak i da uzmu bod večeras na "Old Trafordu" najverovatnije morati da dobiju oba preostala meča kako bi se plasirali dalje.

Jer, AZ ima 8 bodova, dovoljan mu je i bod protiv crno-belih pod uslovom da ne bude neki visoki rezultat, tipa 3:3 kako bi otišao dalje čak i da izgubi od Junajteda u poslednjem kolu.

Porazom večeras, Partizanu će biti potrebno svih šest bodova do kraja kako bi se plasirao u narednu rundu i to pod uslovom da AZ izgubi u Mančesteru u poslednjem kolu.

Pobedom večeras, jasno, Partizan bi bio u dobroj situaciji, mada ne bi smeo da izgubi u Alkmaru u narednom kolu.

Bilo kako bilo, Partizan će teško zimu dočekati u Evropi, ali stvari će biti jasnije nakon večerašnjem meča u Engleskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 07.11.2019
21:43

To je ona staro pravilo koje jasno kaže da se ne može nadati ničemu vrednom ukoliko se utakmice, odnosno bodovi gube na domaćem terenu. Džaba je Partizan i protiv AZ-a i protiv Junajteda bio bolji na terenu, rezultat se gleda, a bodovi se računaju. Izgubiti 5 od mogućih 6 bodova kao domaćin bez obzira na ime protivnika je preveliki kiks. Naročito za takmičenja kao što su liga šampiona i liga evrope.

avatar
GoHardV3
Thursday, 07.11.2019
21:04

Mogu samo da ispadnu, sto je bilo jasno od samog pocetka :D