Stvara se moćna Vojvodina, oglasio se predsednik kluba

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.11.2019.
19:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Veliko zadovoljstvo čelnika novosadskog superligaša.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Vojvodina je i dalje na drugom mestu na tabeli Linglong Superlige Srbije, a proteklog vikenda je na svom terenu savladala Napredak sa 2:1.

Posle tog meča, u izjavi za klupski sajt oglasio se prvi čovek Vojvodine Vojislav Gajić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo onim što je video i u ovoj utakmici, ali i generalno, od početka sezone.

''Čestitam na pobedi našim igračima i članovima stručnog štaba, na čelu sa Nenadom Lalatovićem, a posebno sam zadovoljan time što smo u drugom poluvremenu videli onakvu Vojvodinu kakvu želimo – borbenu i nadahnutu.

Drago mi je i zbog toga što je na delu mogla da se vidi jasna politika kluba, jer smo juče na terenu u našem timu imali čak petoricu reprezentativaca.

Posebno moram da pohvalim i Nikolu Drinčića, koji je motor ekipe, ali i ostale fudbalere koji su prošle godine bili u našem pogonu i za koje smo verovali da imaju kvalitet da iznesu teret kluba kao što je Vojvodina.

Među njima treba spomenuti i igrače koje smo angažovali letos, poput Bojića, Gemovića, Đurića, Đurišića itd, a svi oni zajedno pokazuju veliku lojalnost prema klubu'', objašnjava Gajić.

Pohvalio je i navijače, primetio je da dolaze u sve većem broju i nada se da će se taj trend i nastaviti.

Na kraju je otkrio i da je uoči meča sa Napretkom održana i sednica Upravnog odbora kluba.

Zaključak - Vojvodina ide pravim putem ka vrhunskim rezultatima.

''Pre meča, održali smo sednicu Upravnog odbora i ovim putem želim da se zahvalim svim članovima uprave, kao i direktoru Bajatoviću, na veoma korektnoj saradnji. Nakon tri-četiri meseca mog predsednikovanja, sada sam potpuno siguran da smo na pravom putu ka ostvarenju vrhunskih rezultata, koji i pripadaju najstarijem građanskom klubu u Srbiji. Istovremeno, moram da pohvalim i ono što se ne vidi, a to je da svi zaposleni u klubu veoma marljivo izvršavaju svoje radne zadatke'',
zaključio je Gajić.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 25.11.2019
22:47

A 5-okraka je najstariji komunistički klub u Srbiji.

avatar
Man united
Tuesday, 26.11.2019
19:28

Не знам о коме причаш. Звезда је основана 1913. Ако је Чика Дача комуниста, онда је Звезда комунистички клуб.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 27.11.2019
13:46

Niste najstariji klub u Srbiji jer tu petokraku su u Srbiju doneli vasi partizani 1945 godine, oni sto su proterali srpskog kralja i opljackali i pobili sve napredne ljude i intelektualce u Srbiji. Zakljucak,u mesecu avgustu 1913 godine Srbija nije znala sta je partizanska crvena petokraka.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 27.11.2019
01:20

Crvena 5-okraka je osnovana pre nove ere. Jesi zadovoljan sada?

avatar
nenadnenad1234
Monday, 25.11.2019
20:25

1.Zasto se Lalatovic jos nije oglasio "ovoga mi krsta"?
2.Ako je Lalatovic u uzivom programu iznosio neistine, zasto FK Radnicki iz Nisa nije tuzilo Nenada Lalatovica zbog rusenja imidza kluba?
3.Zasto drzavni organi u Srbiji nisu reagovali i priveli Lalatovica na informativni razgovor, jer je Nenad Lalatovic otpuzivao FK Radnicki iz Nisa za radnje zbog kojih neko treba zavrsiti u zatvoru?
4.Kako se lako preslo preko ovoga?

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 25.11.2019
22:15

Kad ti nama objasnis kako i zasto se preslo preko izjava,Dmitrovica,Pejčića i Bojana Radovanovica,Asprogenisa,Lotara Mateusa i mnogih drugih,kad nam objasnis sukob interesa Toleta Karadzica,kad nam objasnis Subotica iz Slobode Uzice,Milenka Vukadinovica iz Metalca,Bogdanovica iz Smedereva,Vucurovica iz Banata ,Dzombe iz Hajduka(hoces jos),kad nam sve to objasnis,zasto i kako se lako preslo preko toga e onda evo ja sam prvi da se vidi kako se i preslo preko ovoga sto tebe muci.Lazni moralisto pa nemoj nama da prodajes maglu,mi vas znamo malo duze!Sportski pozdrav za navijaca Partizana ali u pokusaju,cast izuzecima!!!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 27.11.2019
18:50

Za Lotara procitaj knjigu opet,da ne pricas ovde svasta.Jeste Asprogenisu platili da blati Partizan.Boban Dmitrovic porekao???A gde to???I zasto i zbog koga?Nije valjda da si toliko naivan i da sad mi treba da verujemo u to?Nesto si mi preskocio Pejcica a i clana uprave Bojana Radovanovica koji je onako bas lepo opisao kako je Partizan saradjivao sa sudijama,ili je i to laz???Ne znas kako sve sto je za Partizan ikada bilo je laz a za Zvezdu je sve istina,jel tako?Pokazi mi zvanicni neki list bilo sta gde se spominje da je uefa zapretila savezu bas zbog toga iako ja za to ne tvrdim ni da jeste ni da nije,ali nigde nema sto posto ,to tvrdite vi, jel tako,ok,evo verujem ti,nego zasto se nisi bunio kad vam je vodja platio licencu da ne budete isterani na dve godine iz evrope???Nisi se tad bunio???Znas sta bi bilo za tvoj klub,dve godine???Ko je nama platio isterivanje iz Evrope,da nije vas dobri Tadic???Ne mogu ja nikad da se unervozim kad ste vi u pitanju i mutne radnje za sve ostalo mogu,vrlo prosto,za onog ko je realan,ti to nisi,naucili te da mrzis,nisi ti kriv.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 26.11.2019
00:46

1.Lotar Mateus i Asporegenis za utakmicu koje su recene da su namestene nisu ni postojale
2.Boban Dmitrovic je sve sam porekao sta je rekao
3.Dzomba je vise bodova uzeo Partizanu, nego Zvezdi. Cak u nekoliko sezone su bodove koje nam uzeo Hajduk mogle direktno da uticu na borbu za titulu
4.Tole Karadzic treba da dogovora zbog toga sto je dao licencu Crvenoj Zvezdi 2014.godine za kvalifice za evropsko takmicenje iako nije smeo, kasnije je UEFA zapretila FSS drakonskim kaznama ako se jos jednom ponovi takav scenario.
Ocemo dalje?
Cemu tolke nervoze zbog "pretnje" Lalatovica, ako ste posteni?
Ili vas je strah da opravdate skub prilikom otvaranje hotela Nais?