Stručna analiza na ''Areni'' - Da li je Partizan oštećen za penal i da li je Pavlović trebalo da bude isključen?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.04.2019.
21:55
Izvor: Sportske.net

Dve sporne situacije iz jučerašnjeg derbija na ''Karađorđu'' večeras au analizirane u studiju TV ''Arena Sport''.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine juče je na svom terenu savladala Partizan u 30. kolu Superlige i plasirala se u plej-of, a osim golova, ovaj meč je obeležilo i par spornih situacija, uz 16-minutni prekid tokom drugog poluvremena, zbog neprikladnog skandiranja Partizanovih navijača.

Večeras su sporne situacije analizirane na TV Arena Sport, od strane stručnog konsultanta Igora Radojičića.

Najpre nedosuđen prekršaj nad napadačem Vojvodine Bojanom Matićem pri rezultatu 1:1, kada je bio u kontri, ali je pao posle kontakta sa Strahinjom Pavlovićem, koji je tada bio poslednji igrač u odbrani Partizana.

''Interesantan je momenat i retko nam se dešava da u studiju imamo i gosta učesnika situacije. Rekao bih da donekle ima i međusobnog držanja, ali moja sugestija i gostu i drugim igračima u ovakvoj situaciji da nastave da trče za loptom, jer stičem utisak da je Matić čim je osetio ruku Pavlovića, pao dole'', istakao je Radojičić.

Voditelj je potom upitao Bojana Matića, prisutnog u studiju, da li ima nešto da doda na ovu Radojičićevu ocenu.

''Pa ne bih, ne bih...'', kratko je odgovorio Matić.

Samo minut kasnije, druga sporna situacija u kaznenom prostoru Vojvodine - nedosuđen penal za Partizan, kada je Urošević oboren.

''Igrač Vojvodine, blago rečeno, startuje prilično neoprezno. Loptu je odneo igrač Partizana. Stvar procene sudije, međutim nisam siguran da nema mnogo sudija koji ovde ne bi dosudili kazneni udarac. malo eufemistički da se izrazim. Mislim da ne bi pogrešio da je dosudio kazneni udarac'', konstatovao je Radojičić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 09.04.2019
04:03

Ovaj Radojicic je smejurija od coveka.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 08.04.2019
23:33

Kakva bre crna procena, jednom lepo izanalizira detalje sa nase utakmice i onda sledeca dva-tri puta krene da poliva kao foka, stvarno nema smisla...

avatar
noxovac993
Monday, 08.04.2019
23:12

svako kolo protiv Partizana neko ne bi pogresio da je dosudio penal, da nije svirao ofsajd... extra sudjenje uz katastrofalnu igru...